Friday, March 25, 2011

EestiPoiss

Valimisteemadel
väsimatult püsimine on aja nõue.Loen,et valimiskomisoni pealiku Heiki Sibula arvates olid meil nö kahed valimised. See tõdemus rajaneb lõhele tavaliste urnivalimiste ja e-valimiste vahel.
Nö tavavalimistel said keskerakond 27,6 %,reformerid 25,8.Siis aga olukord muutus...
e-hääletusel said kesikud 9,9 %,reformistid 39,6.Täna hommikul hakkasid K-kohukesed eesotsas oma MÕNUAGENT Edgar Savisaarega,kes pakub teatud mönu Monika Batrakovale ja Sofia Derjuginale,nõudma valimistulemuste tühistamist.
Kusjuures neil võib kahtluste osas isegi õigus olla:Peaministeerium on ennegi teinud kõik endast oleneva,et võimul püsida ja Eesti ametnikeriiki endiselt võimul hoida, elustada. Reanimatsiooni pakkuda.Otsustage ise:kui varem olen tõestanud,et meie Nõmme kodumajaomanikud saavad maamaksuteateid Tallinnast,Pärnust ja Haapsalust,siis täna tuli naabrimees Mihhaili majja ta pojale Ivanile maamaksunõue Viljandist,Lõuna maksu-ja tollikeskusest (?)
Kas peaministripartei sotsiaalsed töökohad ongi maksuametnikele?
Helkurvestide pealt on siis tublisti kokku hoitud.Abiks seegi,kuna peame Euroliidu kapitaliriskifondi maksma neljandiku Eesti Rahariigi eelarvest.
Kataloonia
on üks ummamuudu maa,selgitas Euroopa vabatahtlik lasteaiakasvataja Oskar,kes nägi välja nagu tchetcheen ning tegi meile invaliidide tegevuskojas tavakohase,väga huvitava tutvustusõhtu.Selgus,et Maarjamaa suurusel maalahmakal elab viis miljonit inimest,kes räägivad oma keelt ning olid kuni kindral Franco surmani 1975 täiesti iseseisvad.Ning nüüd tabab neid Madriidi minnes rassiviha-kataloonlasi ei sallita.
Väga omapärased on nad tõesti.Jõulude asemel on neil 24.dets suur püha.El Tio,mil päkapikuke tuleb lastele külla.Teda toidetakse,pakkudes head-paremat. Mispeale too taguotsast väljutab kingitusi(?)See inetu toiming teostub laudlina varjus,kuid enne linaga katmist annavad lapsukesed sellele vaesele mehikesele (a la skandinaavia aiapäkapikk)oma väikeste kepikestega korraliku ketuka.Ja kingitusi ikka jätkub,kui nahatäis olnud korralik.
Jaanipäevast.Mis on neil st.Joani päev, lausa 23.juunil.Tehakse tuld ning lõbutsetakse feierwerki all...Kindlasti ka manustatakse,aga sellest polnud jutuubi filmikeses pikemalt.
Ajakirjanike Liidus väisas meid kohalik tähtsaim euroametnik Paavo Palk.Meie kolleeg, üks noormees algatas hulgi tarbetuid diskussioone,mistõttu jäigi küsimata,kas on võimalik invaparkimiskaartide kasutajate diskrimineerimist vältida.Kui tuli jutuks meie tilluke ekspordisuutlikkus,oleksin uurinud,miks Kunda tselluloositehas,see puhtalt ekspordile töötav ettevõte ei saanud taotletud elektriaktsiisivabastust? Kusjuures küsimusele hr.Palk poleks vastata suutnud,kuid märganuks,et eksport polegi valitsuse silmis primaarne nähtus.Jääb loota,et minister Parts vabastab majandusministri koha ning uus lauaülem suudab adekvaatselt olukorda tajuda.Ka Stenbocki katseJänes peab lahkuma,sest kohakese on peaministeerium määranud sm.Molekulile.Kas seepärast, et mees pole suutnud kohtumaailmas korda hoida?Kohtunikele vist oma kinnimajagi rajatud?
Igastahes jääb mulje,et kultuurirahvas tagajalgadel ning hakkab mõistma,et nende jänesLaine polnudki ehk kõige hullem?Kui tema jänesehaagid olid ajendet hullust säästureziimist,siis küll.Mulle ta tegelt meeldis.Ja miks haukusite ta peale,et laulupeol dirigendikepikese haaras ning pulti tormas?Loomulik ja kaunis tegu ilusa inimese poolt.
Sõber Simo Tamperest esmaspäeval tulekul ning tavakohaselt tal jälle kolm autot sihikul, mida võiks osta ja teispoole väikest lompi sikutada.Klassikaline BMW Bavaria, Jaguar ning Tartust Tarmo Saare autokauplusest Buick,38.
Mina kui müügimanager olen lähtevalmis,saabki vanu võlgu vähemaks.Mäletatavasti olen sovetiajal tänu Simole ostnud tema riigist kuraditosina jagu liikureid...
Ja tema siit vaid mullu kaks korralikku, Saksast toodud Mersut saanud.

kõike kaunist soovib
endiselt teie paadikapten Neemo E.Poldre
kel huvi jätkuvalt oma saatusest üle olla.

No comments:

Post a Comment