Saturday, March 19, 2011

EestiPoiss

moodsa ilmaelu ja ilmingute põhjal hämmingusse kukub.

Staarid siin ja staarid seal

staarid iga nurga peal...imestan, kui imekähku eesliide e tiitel "staar" tänapäeva tegija nime ehtima kukub.Vargaplikast prunthuul Galojan on "staarkohtualune",kohe on meil vist ka "staarvaras",kes tänases meedias on kord "veinilemb",kord "gurmaan". Janune mehike,kes toidupoes riiulite vahel Põltsamaa veinse libistab,sest neil keeratavad korgid.Mullune rekord-kolmes poes kuus pudelit alla kulistatud,tänagi esmakatsel (tulemusega alla 20 sek)turvade poolt tabatud.
Kohtukulli näppu sokutas K-kohuke äsja mittemüüdava, IRL-i poliitiku nimega Indrek Raudne.Kes väitis meediale,et teab raudselt kuidas K-klubi kasutab lasteaedadelt röövitud miljoneid oma propagandamasina TallinnTV õlitamiseks.Poiss on ise pealinna volikogus,ju ta salajasis pabereis simmerdanud.
K-kesikud aga väitvat vastupidist.Eks öelgu,et sm Jakunini kotist need miljonid pärit,ja ongi finito la comedia. Huvitav,kas äsjane kohtukeiss märgib kaevikusõja lõppemist Maarjamaa poliitikute vahel? Madin jätkub lausa lagedal lahinguväljal, kus saab põrutada otsesihtimisega liikuva märklaua pihta?
Reformierakonna võimu viljastavates tingimustes liiguvad kõikjal täiesti vabalt just valitsuse heakskiidu ja toetuse saanud asjapulgad.Vastaspool peab varjuma ning oma tegusid varjama.
Mart Juur oma "Juurikas" usub tõemeeli,et peatselt Maarjamaa auklikele teedele ukerdama saabuvad elektriautod meelitavad siia kokku hulga välisajakirjanikke,kes serveerivad Euroopale meie innovatiivseid ja keskkonnasõbralikke lahendusi.Ja et särtsuautodega nuheldakse toitumisahela lõppu jäävaid riigiametnikke(?)Kuna ei mr President ega juhtivad lauaülemad loobu sisepõlemismootoreist.
Postimehe essee on ültlemata vaimukalt Ivan Makarovilt,Raadio4 toimetajalt.Kes hammustab rahvuskaaslast Klenskit,kuna too manab eestlaste kommet venepärast head ümber nimetada.Pan Klenskile ei sobi,et vene keiser Aleksandri järgi nimetet kooki kutsutakse Sassiks,et Tallinna kilud peaks vürtsikilu esmategija,kaupmees Malahhovi nime kandma,et hea Moskva sai on nüüd hoopiski kreemisai....
Ivan kinnitab,et talle on tähtis vaid see,et värske oleks(?)Mina pakun tagasi ka vana head nime - Viini sai,ent nosiks samuti ahjusoojana.
Las pan Klenski hammustab,kedatahes.Ta polegi inimene,vaid nähtus.Termin,nagu väidab Makarov.
Raha vedeleb maas
nagu tavaliselt.Meedia väidab,et talvejärgseks teekattemärgistuseks napib pealinnal raha.Aga sõbrad,kui eelmise Tallinna liiklusdirektori Songisepa päevil keelduti võtmast vastu ärimeeste pakkumist:alustagem vöötraja esimest triipu makstud firmareklaamiga,mille eest saaks teeosa joonitud,siis vaidlesid ka teised songi sepad vastu,sest seadus nii teha ei luba.Vinnake TOO PAKKUMINE NÕUPIDAMISLAUALE JA TEHKE ÄRA!Sest olemasolevad 1,2 mln eurot on ikka häbematult vähe.Kas olete näpuga seaduses järge vedades nõus ohverdama hulgem raha matusteks ja taastusraviks?või oleks lihtsam /odavam juunist jõustuvasse Liiklusseadusse parandus teha?
Kui nii,tehke ära ning ärge oma
kirjade,jooniste ja kõnedega tülitage
metstskaptenit Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment