Tuesday, March 8, 2011

EestiPoiss

Eilset kolumni lugedes tõmbaks paralleeli tänasega.Meie siselistis käib poleemika rohekandidaatide koostegevuse jätkamisest ning Aleksi võimalikust tagasiastumisest.
Ollakse loomulikult vastu,kuid mees ise väidab poliitilise kombetäitmise vajadust.Kahju kui tõde sealpool,aga teist nii väärilist ja väärikat inimest meie inimressursivaeses väikeriigis naljalt ei leia.Nagu pole näha ka Lennart Meri tasemel mantlipärijatKadriorgu.
Muide,Mihkel Mutt näib teadvat,miks rahvas valis Andruse tagasi.Tänutäheks selle eest,et me riigi käsi halvemini ei käinud.Raske on vana tuttava kirjamehega mitte nõustuda.Minust oleks ent abi,kui Andrus mind nõunikuks palkaks.Mõttega oma partei ja valitsuse võimu põlistada.Sest eile bussis englishi tundi sõites turgatas pähe ülitark mõte:Kunagi oli Eestil lipulauseks- "Igasse peresse laps!". Nüüd peaks olema "....nii laps kui riigiametnik!" Sest siis on asendatud roheliste kodanikupalga idee etema lahendusega. Meie tubli ja ülikosunud ning hästitasutud ametnikearmee liige poleks ealeski rahul 80 eurise kuupalgaga.Lauaülema rahanumber elavdaks majandust tublisti-sest mida rohkem maksame,seda enam cashi pääseb ringlusse.
Kas teeme ära,hea Andrus?
Parteiline ülejooksik ma pole,kuid peaministri nõuniku palk aitaks elus edasi küll.
Hea raha ja hüvede nimel on inimesed isegi komparteisse astunud,kui mäletate. Liibüa sündmusist paari sõnaga.Mässulised kurdavad välismeediale,et kui nad Kalaschnikovi automaatidega relvastatult linnas liikusid,avasid valitsusväed nende pihta tule(?)No on ikka jama küll,ei lubata enam isegi vist pumppüssiga jalutada?Meenub teise ilmasõja aegne ajalehesõnum:vaenlane tulistas halastamatult meie lennukeid,mis heitsid rahulikult pomme tema linnadele (?)
Ega,s kedagist.Lehva-lehva siit
metskapteni villast ei väsi tervitamast
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment