Monday, March 7, 2011

EestiPoiss

tervab ja märgib,et parlamentääriks ei saanud ma eile mitte.Nagu olen maininud,oli see rong juba jaamast väljunud,millele plaanisin hüpata.Sest 51 häälega saadi Toompeale viimati siis kui mittemüüdavad ResPubekad äkkrünnakuga selle kõrgendiku vallutasid. Aga nüüd läks teisiti.Kahjuks tõrjuti tublid nooremadki:Eerik-Niiles Kross(3578)ja Artur Talvik (2957)suurte poiste mängumaalt kõrvale.Aga minu kogutud arvatavalt paarisaja häälega eile enam suurt siga ei tappa ei õnnestunud.Kahjuks jäid nooremad ja tegusamadki,kes kampaaniat püsti hoides ja Eestimaal ringi liikudes palju vaeva nägid, äravalitute seast välja.
Remark:Savi Edikule antud 23012 oli juba muljetavaldav, Andruse saadud 18981 mitte enam niiväga.Kuid hea,et peaminister jätkab:saab vastutada sellegi eest,mis tema valitsusel tegemata:olulised rahvusvahelised lepingud ripuvad allkirjastamata vist armsa ämma pool pesunööridel.Millised nimelt,küsige David Vseviovilt.Mina neid ei viitsiks enam korrata.Heitunute seltskond,valimistulemuste pärast õnnetuina, rebib küll eilsest ööst saati kildu internetis.Aga rikkad ja ilusad on rahul ja rõõmsad. Sest kui järgnevadki uued hinna-ja aktsiisitõusud,poolesaja-ja sajatuhandeliste palkadega opereerivaid need ju ei morjenda.Nagu ka lihtrahvalt igasuguste toetuste ärakorjamised.Minu järeldus: me tubli ametnike riik on nii hästi üles ehitatud,et kõrgepalgalise ametnikkonna toetusele ja häältele võivad partei ja valitsus alati loota.Mis on ülihea sõjakavalus nagu viimaste valimiste näite varal võib öelda.
Aga valimispartyl Nordic Hotel Forumis olid rohelised ja nendega liitunud vabameelsed kodanikud küll heatujulised kuni kurvavõitu lõpusõnumite saabumiseni. Meie Artur rokkis mikrofoni taga poole peo aegu küll täiega,esitades mitugi head laulu skandeerivale ja püsti seistes aplodeerivale publikule.
Lõpp oli ses mõttes hea,et elavjõus kaotusi ei olnud.Ja kui rohelistel on jõudu edasi minna,võivad arvestada ka minu toetuse ning jõukohase panusega.Sest meie inimesed on arukad ja hoolivad,valmiks kandma vastutust Maarjamaa ning selle elanike saatuse eest.Valik on teie,inimesed armsad.
Tänaseks punkteerin,jääge terveks.
Endiselt teie metskapten
Enno E.Poldre,kunstnikunimega Neemo

No comments:

Post a Comment