Monday, March 29, 2010

EestiPoiss

taas kevadet tervitab ja teilegi lehvitab.Ning hämminguga hommiku-uudiseid seirab, kus lisaks eilsele Kuldnoka t. korteriplahvatusele oli varahommikul kaks põrgumasina kärgatust Moskva metroos. Kahju mul kunagistest vanautoklubi semudest,kes peavad ses ülisuures terrorismihirmus linnas oma peredega elama - aga kuhu ikka neil intelligentseil ja toredail moskvalastel oleks minna? Juba karmil sovetiajal paistsid nad silma ja jäid meelde sellega, et olid justkui omamoodi vene inimesed. Eimingid hullud derzaavakodanikud-maailmavallutajad,vaid autoalase kõrgharidusega erialaspetsid,mõned Moskva Polütehnilises Instituudis ning konstruktor Ljova Zeleznjakov Moskva autotehase muuseumis.Väärt seltskond,kes on meidki,klubilasi, Tallinnas külastanud nagu ka mina neid Moskvas. Kannatada mingite sõjardite tegude pärast on ikka karm küll,eriti kui oled normaalne inimene. Ja austad ka grusiine.
Vahetaks teemat,kuid autost kaugele ei astukski. Walesi ülikooli psühholoogialektor on avaldanud uurimuse,kuidas naised valivad mehi auto järgi: ta kõrvutas Ford Fiestas istuva isanda ja Bentley Continentali omaniku pildid. Loomulikult valisid katseisikud vanuses 21-40 ilmeksimatult tolle teise...
Pildijutult hea teha pööre kunstimaailma.Mu tütretirts. Eesti Kunstiakadeemia graafikatudeng,esitles me kodus oma viimaseid töid:fotopolümeertehnikas kunsti,mu lapsepõlvefotost koos õde Annikaga tehtud pildimälestuse kunstilist versioooni. Mitmeti toonitud ning väga paljulubavat, kui minagi selle stiili omandaks. Sest kui elutee suleb su ees mõnegi ukse, siis pead katsuma avada järgmisi, eks?
Pikalt aega viitmata seda peagi üritan.Näis-näis.
Tegelt peaksin Tv2 kanalilt võtma maha eile öösel juhtumisi nähtu: kuidas eesti naistele tõotatud briti poissmehed Moskvas lõbutsevad. Joovad end täis ja paugutavad alasti kaaslase pihta paintball-püssidega värvikuule ning mökerdavad ja pritsivad värvidega oma purjusena põõnavaid sõpru. Ajasid ühel laubagi kiilaks ning tegid sinna punasega Gorba Miku metsalisemärgi...Hullemad kui mede Aiku ja Pets Wremja-humoriinas. Kui näitaks seda lõiku väljamaameeste himus erutusest värisevaile unistuste printsessidele,oleks finito la comedia.
Muideks,sellenimeline tobe telepull plikadega,kes jõmmidest nö muulasprintsidega soojal maal hullavad,kestab.Eile üks himurlane heitis isegi tissivesti pealt,kui Dimitri ees basseini kargas. See oleks hea abimees maffiadvokaatidele Sillarile ja Gorkinile. Kui nad tahaksid hetkel kohtukulli käes siplevale Kristjan Rahnule suure füüri eest päästerõnga visata.
Eks too Unistuste printsessi saade on puhtakujuline,aktsepteeritud kupeldamine.Ja kuna juriidika põhineb kaasustel,siis saakski tolle spordipoisi kohe pasast välja rebida:naistega äritsemine on lahe ja lubatud tegu. Osalised rõõmsad ja reklaamiandjad maksavad.
Kusjuures eeltoodud Walesi ülikooli katseisikuist mehed valinud daamegi välimuse põhjal. Minu küsimus-millal tehakse katseid teemal:kas tõesti kured toovad lapsi?
Tuvastage,kui olete teemat käsitlenud.
Parimatega
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment