Sunday, March 21, 2010

EestiPoiss

päris tavalisel pühapäevahommikul tervab ja märgib,et looduse-ega pisipereuudiseid eriti pole.Lumevallid kahanevad omasoodu nagu ka sirguvad noored mehepojad,linnutoitla ümber kihab tavakohane tegevus. Jensu müttab lumelabidaga ümber maja: targemad olevat teavitanud, et maja päästmiseks liigniiskusest tuleb mehele rinnuni kõrguvad lumekuhjatised seintest eemale heita. Mida just teebki. Rahulikult. Vana talumehe kombel.
Sama ei saa aga öelda nende slaavlastest internetikommijate pihta, kes paiskavad välja Halinat ja raevu,sest Murdmatu liidu esimese ja viimase presidendi Mihhail Gorbatchovi lapselaps Anastassia(23) heitis Moskvas abiellu 24aastase noormehega,kes olevat suure firma PR spetsialist.Tagasihoidlik pulmapidu peeti Moskva restoranis Bolshoi oma paarikümne lähisugulase osalusel. Peopaiga luurasid üle eriteenistused, kes viis tundi enne samas peetud registreerimist põhjalikult kohakest revideerisid ning lõid puhtaks ka lähedalasuva parkla, kuhu nö varjatult, diskreetselt saabus Mihhail ise kahe musta Mersuga ning miilitsaautode eskordi saatel. Värvimuusikat tehti oma käepäraste operatiivvahenditega-vilkurid ja sireenid...
Väike ja tagasihoidlik pulmapidu olevat olnud kui eriteenistuste kokkutulek ning maksnud miljon ruublikut.
Just need kaks fakti ajasid pöördesse ja lõid ekskremendid tagumikus keema kümnetel vihastel slaavi internetikommijail, kes suutsid roppusi kasutamata sõnadesse valata kõik, mida saab võtta kokku kahe sõnaga:halin ja raev. Kõige leebemad väljendid olid: tõbras ja värdjas vaja maha tappa, et suure liidu hukutas,raibe. Peabki kartma oma elu pärast, vana rets. Kolab veel ringi,tõbras, Jeltsin ammu mullas...Peab pidu katku ajal, rahvas näljas.
Igapäevaselt tuleks rahvalt andeks paluda, et liidu purustas! Ja need on arukam(?) osa slaavlastest,kes omavad internetti ja käivad kommimas saitil lifenews.ru. Kes oskab võõrast keelt, loeb ja saab aimu, miks oli vaja purustada reetlike fashistide pronksiöö-Tallinn. Näljas ja paljas pole paha olla kui ostetakse koguni kaks Mistral-laevukest. Sest eks sõjaretkelt naastes saab jälle kõhud täis süüa ning nodi kokku lugeda nagu maikuus peetava Isamaasõja juubelduste põhipäeval. Kui saagivara-tehaseid ja vabrikuid kokku loeti ning kunstivarasid ladustati. Loodavad, et ajalugu kordub?
Noh, vähemalt eestlastel pole varsti midagi kaotada.Just kirjutas tuntud Soome kindlustusekspert Äripäevas,et me peame pettuma euroraha-lubadustes: midagi superit sellest uuest rahast ei laeku. Kas peab olema soomlane,et seda mõista? Peab olema endine kommunist, et mitte mõista? Valik on teie.
Parimatega
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment