Saturday, February 23, 2013

Oi kuidas vahel üks asi viib teiseni

võite isegi teinekord imestada.Täna on minu kord.Loen ajakirjast Imeline Ajalugu kuidas käis Kremlis võimuvõitlus vananevast Jossifist peagi vabaneva trooni pärast.Aastal 1953 oli veriste kätega vunts juba 74-aastane ning tema usin õpilane Beria ei lasknud juhust käest,vaid oletatavalt sokutas toonast rotimürki varfariini tema toidu ja veini sisse.Sellele viitavad surma sümptomid.Kuna sel mürgil pole ei maitset ega lõhna ning kõike ja kõiki kahtlustava Stalini siseringkonnas polnud teist nii võimekat kurja intriganti.
Ent jätkem punapätid omi arveid klaarima nagu mina tegin ning pärast teemaga tutvumist ööunele suikusin. Aga millisele,tahate kindlasti teada.Sest unenäos kolasin  Kremli Mededjevi kasvu Leniniga ühe valvatava looduskaitseala sisepiiri ligi, kust suur riigipööraja korjas imelikke seeni ja näitas mullegi, pajatades kui head need on.Miskipärast meenutasid pika jala otsas kasvavad väiksekübaralised neid roiskseeni mida noppis mu imeravitseja Wladislaw siitsamast Hiiu metsapargist kui tuli 18. bussilt ning siirdus otse mu kööki neid keetma. Kõhetu väike keemiaõpetajast ravitseja oli ilmselt näljas,sest vohmis seda sodi kohe otse potist  poolkuumalt põske.Aga mitte sellest pole tahtnud kirjutada.Vaid Postimehest loetust,kus mu suurkoolipäevi  meediaõppejõud Raul Rebane kirjutas eelseisvaist valimistest nii-Valid reformierakonna,saad kommunistid,  valid keskerakonna-saad kommunistid.Kas ja millal see needus meilt võetakse, on minu küsimus suurele ringile.No mine või ülikooli tagasi kui tervis kannatab-sest väga tahaks teada...
Täna aga võtke teadmiseks kaks olulist seika.Kaalude päevahoroskoop ütleb, et oluline on peretähtpäeva tähistamine pereringis.Mis juhtubki õhtul kui Mimmiliisa töölt naaseb.Sest meie programmis on Luxembourgi  printsessi, väikese Anna ESIMENE SÜNNIPÄEV,  neiuke saab juba aastaseks.
Et jutt oli kooruke ja õpetus oleks see iva,tõdegem üheskoos,et IRL on vähemasti ühe valimislubaduse auga täitnud.Kui Ummi Reinsalu väidab kaamera ees-Tema partei seisab selle eest et MEIE perede jõukus kasvaks,siis see on tõsi mis tõsi. Elamislubade müük vene rikkuritele tõi sisse miljoneid miska mitme pere jõukus suurenes.Raudselt, sest ka tubli Indrek oli pundis.
Vaatasin seda lugu minagi,tasku ei saand midagi,tunnistab teie paadikapten Neemo E Poldre.

No comments:

Post a Comment