Thursday, February 14, 2013

Mida ma veel teinud ei ole

sarjas tekkis eilne elamus Viimsi Spas.Õeraas mõtles välja, et Chrystal Bed Therapy -kristallvalgusteraapia puhastab mu vaimset ja füüsilist keha, tasakaalustab mu energiasüsteeme.Kui Brasiilia päritolu raviviis, mida ka kristallvoodiks kutsutakse, on abiks neile seal, siis miks mitte ka mulle. Esmaspäeva pärastlõunaks on tellitud järgmine seanss kristallvoodil, mis äraseletatult tähendab 40 min lamamist rea vilkuvate tulukeste all, kõrvus budistliku mantra õrnad helid. Kus olid varjul kristallid ise, jäi esmakatselt hoomamatuks.Küll aga oli tundmus et laman budistlikus templis aukohal, kahel pool krishnaiitidest laulvate munkade istuv spaleer. Sündis võrratu elamus, mida tahtnuks pakkuda läheneval naistepäeval ka oma Mimmiliisale, aga kuna kippusin veits salatsema millega täpselt tegu, polnud ta nõus aktsioonist osa võtma. No olgu-olgu.Küllap leian muu rakenduse 30-le eurole kui mo lambasihver na hirmul.
Püksid sõeluvad püüli aga hoopiski neil vastutavatel seltsimeestel, kes rahvale omalajal/enne viimaseid valimisi/ suud-silmad täis valetanud ning oma kampa IRL-iks kutsuda lasevad.Paltsutõnnid ja Partsud ning TomTõniste jahuvad üksteise võidu meedias,et parool KODUKULUD KONTROLLI ALLA pole teps mitte seda tähendanud ning nendeta olnuks hinnatõusud hoopis hullemad/Sic/Hämamine käib täiega,miks nad ei otsi lolli oma perekonnast vaid valijaskonnast, arumaeisaa.Palts, õnnetuke viitab, et tulnuks öelda filoloogiliselt ettevaatlikumalt .Järgmine aferist kinnitab, et loosung võis mõnele olla eksitav. Tsihkat-tsahkat teha armastav Margus omaltpoolt täiendab,et kodukulud tõusid vähem. Kas kommunikatsioonihäire,abistab seda jobukest intervueeriv ajakirjanik.
Kui varem panid valijad kitsed kärnereiks, siis tänasel päeval  jagub neil sebimist rohkem kui rubla eest. Ja NÜÜD,ENNE KOHALIKKE VALIMISI ON SUURTEL POISTEL KURI KARJAS,VESI AHJUS, PISS PÜKSIS,HIRM NAHAVAHEL NING VARSTI PÜSS PÕÕSAS.Sest enam pole meri põlvini,rind rasvane ega õnne õuel.
      Äripäevas kirjutab kolleeg Rõtov, et vara on sotse võimule lasta ja viitab et Maksumikser võib kaartid segamini lüüa.Aga keegi peab ju tulema röövoravate kohale,kes riigi asemel seaks esikohale sotsieteedi ning koos sellega inimese.Riigi absolutiseerimine peab lõppema,muidu on meie edasikestmine kahtluse all
Lõpetaks saladuseloori all oleva teemaga.Miskipärast meenus eile Viimisis läies hea tuttav,EstlineEesti peadirektor Harri Enula, kes leiti 1996 tapetuna ning okastraadirulli kerituna Tallinn-Keila raudteelt ootamas kütuserongi, mis sel päeval ei tulnudki.Ametiauto seisis läheduse viadukti juures,kõik dokumendidki alles. Mittemidagi tuvastanud uurimine lõpetati.Tore ja lahke inimene oli, kohtusime pidevalt. Käisin sel ajal mitu kordas nädalas laevaliini kontoris Soome vanaautoklubiga fakse vahetamas.
     Sest klubi Unic suhtekorraldajatöö seda nõudis, kuid ministeeriumi sidet kõrvaliste teemadega koormata polnuks sünnis.Nii ettevaatlik/viisakas  oli teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment