Wednesday, February 6, 2013

Me tusameele talv

kui  külma aja vintsutuste parool ei tulnud lõppeval talvel mitte meeldegi.Kuna kõik need jahedad kuud toksis me kodu soojendada uus õhksoojuspump Mitsubishi, ostuhetkel turu uusim mudel. Detsembris varusin võrkkottides talvepuid,puhast kaske pluss tiba leppa.Kokku üle paarikümne koti,kuna majas kaks kaminat.Rohkem kütsime meie Liisaga,sest Jensu kamin pole salvestav.Kustub tuli,lahkub ka soojus.Nii ongi tal plaanis suur ümberehitus,millega kaasnevad uus kaminasisu ning siiber.Suurem ja olulisem mure,mille poja kanda jätan on vana maja korstna lõhkumine teise korruse põrandani ning uue moodulkorstna rajamine meie majapoolde.See annab võimaluse lammutada teist korrust läbiv hiidkorstajalg ning võimaldab ehitada pojukeste suur korralik poistetuba senise komfortaabse kuid napi põrandapinnaga asumi asemele.
       Nüüd noormeeste teemale põigates.Kui oldi laupäeva õhtul restoranis Bollywood, millest olen põgusalt teavitanud,kuid on vaja lisa.
        Kui pojukesed olid end mänguhoos sulgenud koos Marta ja Sohviga endisest niiöelda  tubakasõprade klubiruumist tehtud mängutuppa,läks Mimmi uudistama mis lapsukesed omaette teevad.Sest laste järelevalvetus üks hirmus asi on.Läbi suletud ukse teatas Patrik et mängu nimi on Mees ja tütarlaps. Vara veel, arvan mina. Sest kuigi mõlemad pojukesed käivad hoolega Nõmme Kalju laste vutitrennis ning usuvad vist tõega et seriaal Jalgpallurite naised on sajaprotsendiline elutõde ega tea,et see paljuski vaid stsenaristi väljamõeldis. Treener Peeter räägiks neile selles,kui vaid teaks kui arenenud on tema broilerifarmi tibupojad.
        Niisiis asun uue tema kallale ning otsin Mimmile kõrvitsapüreesupi retsepti.Sorry ja nägesh.
Teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment