Wednesday, May 1, 2013

Koondugem veelgi tihedamalt ümber meile

kõigile kalli...partei,  kõlas minevikust pärit slogan. Kui punapartei,see kuritegelik ühendus, hüüdis rahvast kokku.Teadlikumad hoidusid eemale, ullikesed võtsid tuld.
Midagi pole muutunud siin põhjataeva all.Jälle hüüavad maffiasugemetega erakonnad inimmasse kokku. Eesmärgil, et mida rohkem neid punti koguneb, seda enam on loota oma pundile toetuspenne riigikassast.
Eelmine kommunistlik avangard küll nii totakalt ei rahmeldanud.Nüüd on rinda pistmas reformerid ja kesikud. Kumbki ei häbene muldvanu inimesi õnge võtta. Lantimas käiakse kaubakeskustes, kus minnakse ligi muu jutuga. Kohe parteilingusid ümber jala ei visata.  2012 a. algusest on valitsusparteiga liitunud 3781 ja kesikutega 1960 uut liiget.Vastsed parteisõdurid on suuresti 70...80...90aastased. Paljudega on tehtud ka EPL intervjuud, nad miskipärast kahetsevad oma lollust või häbenevad vanast peast tehtud suht ajuvabasid otsuseid.Leht arvab,et nooremaid peibutab tänaste 35aastaste läbilöök partei toel,kus saadakse tulusaid ametiposte.Vanureile jälle jääb kättesaamatuks lootus, et nende parteiga liitumine aitab muuta hoiakuid sotsiaalsüsteemis.Spekuleeritakse ka ideega, et mälu poolest nõrgad vanurid saab eriti hõlpsalt muuta rahamuuladeks, kellest abi kilekotiraha kokkukandmisel...Mis pole sugugi laestvõetud,ei mäleta ju tänased nooremadki parteitipud kust ja kuidas 14 aastat tagasi rahajõed voolasid.
Miks mainisin eilses mäejutluses et mul oli justkui väidetav insult.Mind hämmastas tervendaja Paide Anna märkus,et mul on peas üks mullisarnane moodustis mis rõhub ajule ega lase tal täpsemalt uurida mu terviseseisundit.Kui rääkisin  insultist, teatas ta, et insult see küll ei olnud - pigem tõsine ajukahjustus tollest mullindusest.Midagi ajus toimuvast ning sealsest võõrkehast rääkis ka mu eelmine selgeltnägija, Guido, kes Lasnamäel vaatas minut organismist läbi  oma erilise elektrilambiga.
Aga aitab vanaonu tervisejamajutust,kui elan 70aastaseks tulge ja meelitage mindki partei rahamuulaks. Kui juhtivad taunid ei mäleta hiljem, kust ja kuipalju raha tuli, oleksin huvitet mõningate sajalisepakkide ära vinnamisest, nii teenustasuks või sedasi. Sest ju siis on mu oma rahavarud täiesti otsakorral.
Parteiagendid-värbajad, palun oodake mõned head aastad.Siis on kergelt lonkav muul valmis järel käima  või isegi järele lippama, sest kui töö eest  hästi makstakse, on alati valmis
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment