Sunday, May 12, 2013

Beriti pürgimusi teise kõrgkoolidiplomini

toetab tema tärkava siilipeaga isa ikka täiega. Filmistaarina kui täpsemalt huvitute, sest enne koolilõppu tuleb noorel emal esitada üks filmiprojekt, millele olen viidanud juba varem.Eilne suvesoe kevadpäev sujus nii, et tütar filmis lonkavat isa, kes väljus koduväravast oma valge kööginuustikuga tänavale jalutama. Kuna pitsu polnud tänavu veel paelatamist kogenud, oli lipanud vabalt ringi koduaia kaitsvas varjus, siis oli vaja haukuda ja rabelda iga mööduva auto suunas.Tundub, et täna teeks duubel kahe, kus kõnnin mitte inertsrulliga, vaid tavalise jalutusrihmaga, tuleb piltki soliidsem.Ka filmisime kuidas istun terrassil ja töötan oma läpakaga.Pärast sekeldan kamina juures ning imiteerin tule kohendamist.Täna tahaks näidelda Nissan Juke pesemise episoodis ning toita puurilindu,mistarvis tuleb Roza puurike tõsta terrassile. Filmiprojekti juhendaja palus mingi aktiivset tegevust salvestada,et oleks tegevust/ liikumist, mitte vaid lauatagune intervjuulaadne elutee ümberjutustus mis meil juba nö kotis kohe algusest.
Lavastatud dokfilm on ka üpris omapärane zanr, ma ütlen.Ning iga uus kogemus põnev ning haarav, eriti selles valguses et toodame midagi jäävat. Kas Kuldgloobusele välja veab, ei oska öelda. Punasel vaibal oma tütrekest nähas oleks küll meeliülendav tunne.  
Reaalellu naastes - tahaks sattuda oma Liizaga suvisesse Pärnusse.Kus minu kaine autojuht kehastuks fotograafiks, kellega käiksime veondusärimees Väino Karu vene autokollektsiooniga tutvumas, Liiza teeks pilte ning mina jutukese kõrvale...Eriti oleks põhjust tutvuda kahe autorestauraatori tegevusega elades Konse motellis kus üks vanaautosõprade kohalikke tugipunkte.Peremees oleks esimene huvitav persoon,sest taastab peaaegu nullist ühe Aero, mida Eestimaal väidetavalt vaid kaks ongi..A. Jung, meie tublimaid restauraatoreid oleks kah jututamist väärt.Mees nagu legend,ei häbene ma öelda.Tema elu Soomes Simo autot ennistades on väärt pikemat lugu, mille juurde mul piltki olemas.Meie kodumaja ees koos Simppa ja Austin Healeyga pärast seda kui ekipaaz Simo-Sisko naasis Laidoneri sõidult.See foto passib kaunistama minu tulevast lugu rubriiki One story.
Emadepäeva puhul loodan et lapsed teevad õhtul kui Mimmi töölt tuleb mingi tordikese ja istume vähe pidulikumas ringis ümber laua.Sest mõjuv põhjus on teha kolme ema kohtumine neutraalsel pinnal ehk vanaisa majas.-Kus iganes pidu peetakse seal näha võite mind
kinnitab paadikapten Neemo E Poldre  

No comments:

Post a Comment