Thursday, May 23, 2013

On,s ikka juudid see äravalitud rahvus

tahan mina küsida oma tänases mäejutluses.Selles kahtlen juba tublisti kui kuulen et hoopis minu eestlased kavatsevad endala rajada uue ja puutumatu Gaza sektori hoopis Marsile.Sõjakas rahvus nagu me oleme meeldib meile sõjajumal, kelle turvalise selja taha, planeet Marsile, nuputavad Tartu Ülikooli teadurid juba maju.Ja miks ka mitte-kuni elab veel ükski põlvepikkune poiskene kes mäletab võidukalt lõppenud Vabadussõda, mis päädis Tartu rahuga. Lõpliku võiduga hirmutava punakoletise üle, peame isaisade sõja otsad kokku viima-lahkuma igaveseks kurja idanaabri haardeulatusest kosmosesse, lubades neil järgneda vaid Kuu peale, ent mitte lähemale.
       Küsite uudishimulikult,mida krdit otsib eestlane Marsilt.Rubriigis ise küsin-ise vastan teatan vaid et pärast kõiki ettevalmistusi -maakoolide ja -kaupluste sulgemisi, postkontorite kinnipanekuid, paljude lasteaedade likvideerimist, pangaautomaatide kokkusebimist, vallavalitsuste koondamisi ning olulise  maabussiliikluse ahistamist etc. ei jäägi suurt midagi valida.Nii suunasidki Alma Materi teadurid oma pilgud taevasse,sest nägid ära, kuigipalju pole jäänud aega veel. Koos teise nelja riigi teadlastega alustati mullu projekti SHEE, mille eesmärk on luua ülimalt keerukate tingimuste jaoks end ise lahtipakkkiv elumaja. See nö kast, mis nupulevajutusel endise püsti ajab,toodab ise hapnikku-nii võib astronaut kohe sisse astuda, jättes ära tarvilised ettevalmistused,kraamides kohe seljas skafandri. Kindla tarvega maja vajab kohe lisaenergiat, näit päiksepatareidest. Kuidas maja õigesse paika liigutada, sõltub vajadusest. Seda võib kasutada nii kosmoses kui Maa katastroofipiirkondades.
Näete nüüd kui edukas võib olla me Põhjala tiigrikutsu,kes täna on alustanud mastaapset meediarünnakut presidendi institusiooni vastu suisa Luigepoju Ekspresseni põhiartiklis, küsides, on,s meil vaja sellist kuluartiklit nagu presidendi kantselei kulud- 4,1 mlrd eurot,mis teeb 0,05 prots riigieelarvest ning kus tänavusest alates töötab rekordarv inimesi-suisa 66 ametnikku...Koostöö Kogu on selle idee taga, sest kõik on saanud aru, et onu Tomi eksistentsil puudub juba üleüldse mõte.Mina näen selle loo  taustal, et Kadriorust ei tasu enam unistada Vuntsi Siimul ega ka noorel Tarandil.Ärmataja-proua skeemitamised on rahval kuklakarvad turri ajanud,sest kõik need köögitehnika-mahhinatsioonid pluss öömaja üürimine oma mehele ja kallite kulinate-kleitide ostud rahva raha eest olnud tõega liiast. Pidurdamatu lustlik emand, kelle kogu tegevust on saatnud pidevad pahandused et mitte öelda skandaalid.Aga mida üldse tahta siis kui nende seljataga seisab kõikelubatavust kultiveeriv peavoolupartei.Kelle niiditõmbamiste peale peab THI kohe hüppama või liigutama.Kahju kohe mehest.
Nii kurval toonil punkteerib täna teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment