Sunday, May 19, 2013

Juhtpartei meid kindlal kursil roolib,tulevikku viib

Ja mitte niisama lihtsalt tulevikku,vaid helgesse tulevikku ja kaugemalegi veel.Viimatised vaimukad  mõttearendused on pärit ajakirja Pikker peatoimetajalt Harri Lehistelt, kes niiviisi pilas punavõimu. Osavalt,sest isegi GLAVLIT, see veneaegse meedia hirm ning karistusorgan, ei mõiganud kõiki nüansse mida nutikad kolleegid tihti sõnatulevärgi taha peitsid.
Võime tänagi kinnitada et eesti töörahva avangardis on tõelised eessammujad, tarmukad ning hoolivad rahvajuhid Esimene Andrus ning tema parem käsi Jürgen. Kes käitub pahade ajakirjanikega kõikidel  pressikonverentsidel nii nagu ripuks tema paremal puusal kabuur nagaaniga.Sama ilme tuleb näole ka tele-esinemistel kui vaja seda või teist rahvavaenulikku otsust lahti rääkida. Ent eilne Eurovisiooni lõppvoor tõi karmidele juhtidele naeratuse näole.Kui kreeklaste ansambel tuli suure vallatu pundina platsile ning vallatult ülelava kepseldes esitas rõõmulaulu euroliidule Alcohol is free. Lavastuse ettevalmistamise käigus oli kindlasti vaadatud filmi eestlaste jaaniõhtust, kus voolab vabalt alkovedelikke ning rõõmsad suvise pööriöö nautijad olid va tuliveega maiustanud. Inspiratsioon oli tugev,ent rahast jäi vajaka-väidetavalt 2300.- euri maksvat suitsuraha ei saadud kokku,et jaanilõket imiteerida.
     Mis aga tõi rõõmuvirvenduse suurte juhtide, poliittehnoloogide nägudele. Eks ikka fakt, et hellenid ei ostnudki Eesti riigiabi miljonite eest kahtsada tanki,nagu plaanitud. Vaid tellisid meilt laevatäie alkoholi miska nüüd rõõmustada et  kreekamaalastel joogid puha tasuta. Ärge te mitte unustage fakti, et just enne seda tõstis me riik alkoaktsiisi ning käibemaksu mille abil saime natukenegi tagasi. Kusjuures suur juht Andrus just kinnitas pühalikult kogu rahva ja oma seltsimeeste ees, et suurlaen hellenitele on meile tubli  investeering-kohe pudenevad kopsakad protsendid ning kulu asemel me hoopis teenime. Uues Kremlis pandi seda tähele ning vibutati kurjalt sõrme -nii ei tohi mõelda,teiste õnnetuse pealt ei tohi te teenida ning kõik laenuprotsendid tuleb loovutada suures hädas olijaile, kes ei suuda muidu maksta tuhandeeuroseid pensione,lisaraha töötajaile kätepesu ning õigel ajal tööletuleku eest.Palgalisa kõigile neile kes suudavad käsitseda kontoritehnikat ning rongijuhipreemiaid läbitud kilomeetrite eest.Näete siis millised mured kimbutavad kreekamaalasi.Rohkem kaastunnet ja enam altruismi,
soovib ja soovitab paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment