Friday, May 3, 2013

Arvutikustid nokivad mu blogistardi kallal

ja teevad sisenemise aeg-ajalt keerulisemaks,  aga küllap ise ei tea, mispärast. Kas teen minagi omaenese elu keerulisemaks kuna unistan huvitavast pisikesest mopoautost. Pärisoma tahtmise järgi sätitud-seatud kaheistmelisest imeelukast, mida siin Eestimaal naljalt näha ei saagi. Nettimoto portaalist leiab neid ca 45 km / h liikuvaid invakaid /või lastekaid/ suisa kümneid.Võlub see, et pistes ta ARKis sisse tavaauto registrisse ning sõites juhiloaga- muidu saab suisa ilma-lendab koguniste kiirusega 85 km/h ning 550 cm3 diisel ei võta pea üldse kütust. Aga siis peab piiraja maha võtma, et lennata saaks.Nüüd pean jääma veidi ootele kui Simo ja Sisko Tamperest siia jõuavad. Sest tahan kuulda vana semu arvamust,  kelle kodukülas Tampere Kangasalal tema  naabruses just sellised müügil on. Ainulaadsem on imearmas väike kastikas Casalini aastast 2006, mille veokastile  saaks  tellida kena tendi, reklaamikandjaks. Sellisega võiks isegi oma tulevase väikefirma toel mainosbisnist teha. Pilgupüüdja nagu see sõiduk on oma ainulaadsuses. Stiilne, väike ja korralik. Kodumajapidamiseski marjaks kuluv transport.
     Punane mustade tiivalaienditega parim suvesõiduk on ikka CHATENET CH26, mis oleks hiljem hea õppesõiduvahend mede pojukestele, kui meretagusel maal suvitame. Ma ju ammune diplomeeritud autosõiduinstruktor...Aga siin köidab mind Simo kodu lähedus, sest tema oleks mu ostu ekspert ja ka viimase sõna ütleja pärast, kui klubivend Vahur on tembule alla kirjutanud. Mõni ülihuvitav asjake on veel, aga need on bensakad ning 50 cm3 jõuallikaga ega suuda kiirendada. Kuigi välimus juba oh-hoh-hoo.15 tolli on  veljemõõduks, stereo ja elektriaknad, sportroolid ning misiganes hõrgutised. Järgmise suve muusika sest alles turule paisatud mudelid on kalleimad, pealegi puudub diiselmootor.Nii et kui Jumal mulle veel  tervist jagab, siis kandub teema koguni  järgmisesse suvesse´..
Veel tarku mõtteid. Minust saaks isegi Eluülikooli doktorant kui ma veel võtaks end kätte, viitsiks rassida väitekirjaga teemal  Kes kardab Eesti keskklassi sündi. Mõtteid on palju, vaja need doktoritööks vormida.
Lihtsam oleks alustada mediteerimisega, mille õpetuse leidsin guugeldades.Olen  mõtteid mõlgutanud juba mõni aeg tagasi, nüüd peaks jõudma tegudeni. Millal, seda täna ei tea-kuid tundub, et see on justkui mulle, arvestades meelerahu ja -kindlust nõudvat terviseseisundit.
Tublit hingepidet sain täna internetist kui leidsin ülikiitvaid hinnanguid oma tohtri dr.H. Pokkeri kohta. Polnud kade ja andsin omaltki poolt tipp-punkte tema tööankeeti.Sest kui saad kiita head inimest,miks ei peaks sa seda viivitamata tegema,küsib teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment