Monday, May 20, 2013

Her life on not only candy and roses

võib mõelda igaüks,kes kaeb lonkavat,hallidki juuksed kaotanud vanahärrat.Kelle näolt justkui muremõttedki loetavad.Pean tunnistama et päris nii kurb lugu see pole.Kuigi mitmed murepilved vahel  mu päeva varjutavad,võin ma  ometi  komme ja roosegi leida. Isegi öösel.Toon värskeima näite.Oma tavaliselt, kella nelja-viieselt hommikuselt pissipeatuselt voodisse naastes võin leida,nagu tänagi,et Mimmi on levitanud oma sihvakad kaunid jalad uljalt risti üle voodi.Näitamaks millised varjamatud väärtused tema juurde kuuluvad. Tegelik põhjus muidugi selles,et unes on hea end täiesti välja sirutada. Kuid mina-mees saan alati vihjest aru -selliseid hirmkauneid jalgu hindaks isegi missivõistluse zürii.Pimedas öös tõstan oma missi koivaksed õrnalt tagasi, hommikuvalges tavaliselt hindan neid paitusega...Mispeale kauniduse omanik need sulnilt tagasi enese alla kerib.Ja ongi hommikul teine maik man. Ilu nähtud, uni tuleb mu rahuloleva muige saatel taas.
Aga siis liginen postkastile,kus leiduv hommikuleht /väikese tähega,sest päris vana ja hea Hommikuleht on koolnukeste rea peal/.toob kainestava efekti ning mu maapeale tagasi.Täna loen,et me tubli Euroopa Komisjon on avastanud et  nafta maailmaturu hind on kunstlikult üles haibitud.Pole vaja olla hiromant ega erispetsialist,piisab vaid eluaegse automehe taustast,et seda juba ammu mõista.
          Kas aga mõistab paljukirutud Partsujuku, et tema läbisaetud toolijalad ta suure ministrikabineti kirjutuslaua taga purunevad sel hetkel kui astub sisse eurokomisjon ning pärib aru tema tiimi poolt üleshaibitud elektrihinna kohta.Pole aru ega otsa neil trikkidel mis ta teinud koos elektrisandoritega. Unustades eesti rahva maksujõu piiri.Täites taastuvenergiaärikate kaukaid meilt kõigilt väljalüpstud rahaga. Sellest ongi tingitud et ministrihärra on enimkirutuim poliitik me aferistimaastikul.Ka seetõttu,et matab kokkuaetud miljonid kõrbeliiva kaugel mikihiiremaal.Ise väidavad koos sandoriga nagu tuntud rebane Alice ja kass Basilio,et rahapuu sealt võrsub.
No tahaks minagi seda imet näha,loodab mitte kergeusklik
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment