Saturday, September 1, 2012

                                                 Valimisteni on veel aega
kuid näib,et vastutavad seltsimehed on end purki mänginud.Sinna,kus Toomik oma taieseid säilitab.Märke Stenbocki poiste vääritust lõpust hõljub õhus juba mõnda aega.Tuleb vaid osata neid lugeda.Telesarjas Riigimehed on välja paisatud alasti tõde, stsenaristiks Ott Sepp, kellelt poleks taolist teravat poliitsatiiri mitte osanud oodatagi.Kunstnik Veiko Remmel, kelle sõnum üllatas kesksuvel ning kellest ka siinses blogis pikemalt pajatasin, ütleb ju otsesõnu-meil pole riik,meil on süsteem. Kirjanik Indrek Hargla läheb veelgi rohkem süvitsi oma EPL-i esseega Moraali ja eneseväärikuse küsimus.
Mõned märksõnad temalt ...riik elab justkui oma elu kusagil kõrgel ja kaugel...Üha sagedamini räägitakse demokraatia kaaperdamisest poliitilise eliidi poolt...
Riik armastab,et teda juhiks olemuslikult marksistlik partei...
Teine omandatud suhtlustasand põhineb ülbusel ja üleolekutundel...
Käskude ja keeldude keel kipub muutuma ainukeseks,milles riik instinktiivselt alamatega suhtleb...
Ja tsitaadirea lõpuks
             Riigi ideaal on...alati naeratav rahvuseta kodanik,kes rõõmuga tervitab tervisefashismi, nuhkimisühiskonda ja uut vaikimisajastut. Need valusad sõnad käisid vastvalitud haigekassa juhi Rossi pihta,kes tulistas pärast valimisvõitu Danilovi üle otse puusalt, väites,et riik vajab ülekaaluliste maksu ja suitsetajate liistuletõmbamist nõudes neilt haigele kassale raha rohkem kui teistelt.
Kui Euroopa parim peaminister nüüd taas väidab,et tema enam jätkata ei kavatse,siis mitte keegi ei imesta. Poisi aktsiate kurss hõljub nulli piirimail,mida siin veel otsustada
küsib ikka teie paadikapten Neemo E Poldre
P. S. Massimeedia on eeltoodu poolt ning mängib kaasa, vahendades loomeintelligentsi sõnumeid rahvale ning püsides justkui uue laulva revolutsiooni juhthoobade juures ning olles valvel, et vajadusel omagi sõna sekka öelda. Nii mulle tundub, sest juba sovjetiajalt väideti,et ajalehes jm. avaldatuga toimetus justkui nõustuks autori seisukohtadega. Mis on ju rõõmustav,sest loomeintelligents ja rahvas on taaskord ühtne.

No comments:

Post a Comment