Friday, September 7, 2012

                                                    Tippkutid omavahel
Tihti kipuvad püünel kõrgele roninud VIP-mehikesed omavahel hambaid teritama ja vägikaigast vedama. Nüüd võrdles kesikute pealik Eedik suisa meedias vastasmängijate juhtfiguuri Esimest Andrust tema pisikese koolivenna sm Putiniga.Kumbki pole väidetavalt käinud Leningradi Kõrgemas Parteikoolis-aga kus siis, küsiks.
Muide,võrdlus peab paika vaid osaliselt.Väikemees käib oma suure riigi maadel tiigrijahil,õpetab kurgedele lendamist nagu kopsakas isalind, lennates deltaplaaniga nende parve ees ning lastes üleriigilisel meedial oma lendlemist kajastada.Keegi  daam, kohaliku ajakirja peatoimetaja, vabastati ametist, kuna ei lähetanud oma korrespondenti seda sündmust kajastama.Siin on Putja sõbral küll kasvuruumi-meil pole ükski kolleeg oma leivakannikast sel moel priiks tehtud.
Küll aga armastavad mõlemad suured juhid lasta end pildistada laigulistes moondamisülikondades ning tihti relvis.Õrnema soo esindajaile närvikõdi pakkuv Kremli pisike aga näitab tihti oma poolpaljast torsot,küll puid lõhkudes, küll forelli püüdes.Naisterahva lemmik,misteha.Sest on ju suur kirjanik Mati Unt ise väitnud
naisterahvad ja meesterahvad,need on ainukesed rahvad.Pole parata.Tema teinegi tarkusetera väärib siin kordamist.Mehe alateadvus ripub allpool kõhtu.Kas just alateadvus,aga miski või keegi neid kolme tippkutti juhib.Eriti esmamainitut,kes kommenteeris öösel päevapiltnik Varesele vahelejäämist,et kruiisib ikka enne unelejäämist ümber kesklinna ööklubi Venus...Mina ja sõbrad pidasid seda senini  vaid rullnokkade harrastuseks, kes BMW-dega kütivad seal hilja pääle jäänud üksildasi tibisid,seda lenduvat öist materjali elik linnukesi.Eaka hobuse kaerakrõmpsutamist ma ei nimetaks,küllap tahab vanaonu end taas noorena tunda. Inimlik soov ju,sest miski inimlik pole tallegi võõras.Vaat eakaaslasel Berlusconil olla koguniste 47 pruuti. No miks peaks meite jõukas Virumaa taluperemees kehvem olema.
Pere nooremad kõik lennus. Jensu lahkus kaasa ja pojukestega Rootsi kunni maile, Berit on perega Hollandi kuninganna Beatrice valdustes et kohtuda sõpradega.Nädalalõpp toob noorpered koju, väärt muljete ning puhanutena. Huvitav, et minu seiklushimu on taandunud puu taha-kodus na hää olla,et mitte ei kipu ma sügist vaatlema mujalt kui läbi kodukindluse akna. No vahel käin ikka väljas ka kuid mitte kaugel. Näis, mis saab siis kui uus kevad koidab /kui koidab/.
Seni katsun teha elulisi ja olulisi tähelepanekuid ning tegelda jaksumööda harrastusturundusega nagu mul kombeks.Eile müüsin sümboolse hinna ehk viie kümpiga ära vana diivani.Täna tahaks korraliku kirsipuust sektsiooni eest pole rohkem saada.Samas pean meilitsi ühendust Mobilisti peatoimetaja Bremeriga, et vana semu suruks oma ajakirja kaante vahele väärt vanaautofilmide DVD, mis salvestatud Eestis ning varustatud me ühise tuttava Margus Hans Kuuse tekstidega ,lisaks tõlgitud mitmesse keelde. Olin ise veidi kaastegev võtete manageerimisega, panen heal meelel õla alla ka levitamisele.
Mis või kes sisustab teie vaba aega,kui seda on
küsib te paadikapten Neemo E Poldre
Aga täna kella kümneks ei viitsinud minnas kesklinna Euroopa liidu teabehommikule,kus ka käisin kui jaksu oli rohkem.Ka kolmandal  korrral ilmselt hoidun kõrvale TPIK-i loomingulise avardumise kursusest, sest olen juba nii loominguline et anna olla.Kahest ju piisas täiesti.

No comments:

Post a Comment