Thursday, September 27, 2012

                                          Moodne shlaager
eeldab tõlketeadmisi, mõtlesin täna hommikul oma lemmikraadiot Elmarit kuulates.-Täna rokin väljas on mu meelest märksõnaks, et koduse läbu asemel puristame poistega baarides, tiirutades tavakohaselt linna peenemais lokaalides. -Täna ma ei skoori all mõeldakse vist tsölibaati, sest lõõritaja mitte kedagi ei rebi partnerinnaks koju koti pääle.Kui leiud on minu rikutuse astme väärilised, ootan paranduslikke killukesi.
            Huvitavaid kommentaare pillas uustaastakingitusena vormistet kohutava elektrihinnatõusu pihta Juhan partsutaja,kes kirus meedias oma alluvaid elektrisandoreid,et miks pakub  uusi, taevassekõrguvad vooluhindu.  Rahvas on küll teisiti mõistnud oma Juhanit,kelle kaasistumisel on valitsus põrutanud paljukannatanud rahvale euroliidu kõrgeimaid aktsiisimakse ning täiesti jabura taastuvenergiatasu.Näitleb mees,mis muud.
         Siitsamas lähtub mu mõttelend sellele,et ju keegi kommunist täidab oma ammust, parteile antud vannet - õhutada inimesi taga igatsema ENSV aegu. Juba eilses meedias kinnitas Marju Lauristin, et olla küps aeg revolutsiooniks.
Kahtlen selles tugevalt,sest kuigi me tubli Marjustin on pärit revolutsioonipisikuid kandvast perekonnast, pole eeldatavaid ülestõusjaid loota kuigi palju.Partei ja valitsuse repressiivaparaat on kindlasti hakkamas, peagi on kohal ka aasta tagasi tellitud rahvarahutuste mahasurumise tehnika.Lisaks suudeti pika valitsemisaja jooksul poputada piisavalt oravarahva toetajaliikmeid, kaasajooksikuid, kel põhjust oma kaduvate hüvede pärast murekortse koguda.Ja üldse pole alahoidlik eestlane mingi mässajarahvas nagu hellenid, kes jälle tänavail märatsemas suure liidu nõutud kärpekavade vastu.
       Märkan elust enesest, et tänapäeval on tulusaim amet neil, kes õppinud juurat. Iga uus päev kannab uudiseid selle kohta, missuguseid vapustavaid tulemusi on saavutanud advokaadid. Kasvõi supermodell Karmen Pedaru miljonikessis.Või eurotrahvidega võideldes, kui eeskujuks nutikalt kougiti välja tshehhide võit eurosuhkrutrahvi kehtestajate üle. Ka Maanteeameti kohtuasjas said kaks tippjuhti süüst priiks.Ja juristidel jälle nii leiva- kui vorstiraha käes.
Hirmutav neljapäevane ilmateade kinnitab, et pealelõunal tormab saartele sajuala.Mis võib tähendada seda,et weekend Hiiumaal võib kujuneda vesiseks.Polegid hullugid, ennegi seal vett ja vilet saadud, tormigi talutud kui täpsem olla.
Rahuldugem sellega, et kohalesaabunud elektrikud päästsid päeva-kohe-kohe on juhtmekimbud paigas ning uued pistikupesad ettenähtud paikades, lülitidki välja vahetatud.Siseviimistleja, kes nende järele ootas, saab homme alustada. Siis lähebki remont meil nagu lepse reega, usun.
Väike tunnustus hommikul tegi rinna rõõmsaks.Luigepoju Expresseni ristsõnade all ilutses kauaoodatud sõnum, et teie paadikapten osutus reebuse vastajaloterii võitjaks ning pälvis tervelt 32 euri.Muide see raha sai juba ette ära kulutatud, sest praamipiletid pluss bronn maksidki koguniste 30 euri. Mida ma kahe erurorubla eest saarel ostan, vaja veel mõelda. Kui on häid ettepanekuid mingisuguseski mõttes
ootab teie kirju, joonistusi ja kõnesid paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment