Monday, September 3, 2012

                                               Poliitika on räpaseim mäng
hoopis hullem kui keegi teist üldse ette kujutab.Kaevikusõja perioodi lõpust ja üleminekust rünnakule rääkisid kõnekalt peavoolupartei militaarsed suvepäevad.Mille teeotsale juhatust saadi Hansude ja Gretede maalt palgatud asjatundja abil. Keda mainisin äsjases kolumnis siinsamas.
       Järgmine valimisvõitluse-etteaste lööb vastu  Luigepoju seni viimase Eesti Ekspresseni kaante vahelt. Röövlid, vargad, kelmid  - kes siis veel. Nii kõlas loo pealkiri, mis kajastas mullu Keskerakonna esimehe valimistele eri paigust pealinna kokkuveetud  pätistunud seltskonna tegemisi sõnas ja pildis. Pronksiöö rüüstaja Anton Stepnoi, viinaröövel Maksim Basharenko, nutria-ja vorstivaras Juri Strelkov, maskiga röövel ja bandiit Indrek Toobal jt sama kuulsad persoonid on kenasti kirjas koos oma kuritegude registriga. Hull lugu tõesti, kuid kesikute partei saab nüüd võimaluse vastulöögiks.Et oma meedias tirida valguse kätte isamaaliitlaste poolt Eesti elasmislubade müügi kaudu Euroliitu sokutatud Venemaa allilmaliidrite tõeline, varjatud taust. Millest asist koondkokkuvõtet pole vist veel pakutudki. Käimas on küll leebeks ennustatud tulemusega rahastusskandaal, mida summutab Euroopa parim peaminister isiklikult, kuna on häbistatud partei eesotsas.
          Kas näeb keegi veel peale minu, et üliheal järjel ning peagi veelgi enam õitsele puhkevas EW-s pole lood rahadega üldse nii hullud. Parteibroilerid tassivad vääringuid kokku lausa suurte kilekottidega, mille sisu keegi ei tea ega päritolu ei mäleta. Parlamendis äsjakinnitatud ESM-i dokumendi kohaselt peame andma ühiskassasse X arvu miljardeid,summa üle alles vaieldakse. No vahet pole,kas 1,2 või 3,5 mlrd kuna meil rahakest jätkub. Kõigi hädaliste abistamiseks,sest kaua need rikkad ikka virelema peavad ja meil valus vaadata. Eestlane on ajast aega toetanud abivajajaid, sest rahvas kannatustega harjunud. Nagu me meediast loeme.
      Remark, mis teemaväline. Alles lõi laineid teema, et mingi vastloodud firma Tallinn-takso sõidab hea maine abil end ülestöötanud Tallink takso laineharjal, kasutades ülisarnast logo ning sama kollast tooni taksosid turistide peibutamiseks. Kes ei tee nüüd vahet,kes on kes. Kumb on vale-Dimitri ja kumb mitte.Oluline on siin see,et laevafirma taksod lubasid töötada ausalt, kliente lollitamata.Kas isehakanu järgib oma ausameelset eeskuju või on aldis kasutama nn. taksomeetrinäidu kordistajat, see küsimus on hingel.
Kuna keskerakonna ihuajaleht promob fotoga  just viimatinimetatut. Kaua veel
küsib endist,ausat kurssi hoidev paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment