Monday, September 24, 2012

                                                Siit õnnesoove
tuleb häid ja sooje, sest hakkame peagi jõudma parteijuhi poolt lubatud rajajooneni-olla rikaste riikide kuulsusrikkas edurivis.Suur ajalehepealkiri üle kahe külje toob meieni kauaoodatud rõõmusõnumi
Elektri eest tuleb nüüd maksta sama hinda mis Soomes ja Norras. Kassa näe-jõudsimegi ära oodata selle ilusa päevani,mis saabub juba  1. jaanuaril.
Ainult õelaimad kaaskodanikud võivad/tahavad meenutada peavooluparteile nende lubadust, et liitumine Euroliiduga ei too meile mingeid korraldusi uuest Kremlist.Kuigi elektruru avanemisest teadsid kutsutud ja seatud juba lepingu allakirjutamise päevast,sest see nõue oli seal fikseeritud.Järelikult keegi valetas suhu ja silma, aga õnneks olen mina sest patust prii. Tsiteerin
lisaks kodukuludele mõjutab elektri hinna tõus eranditult kõiki majandusharusid. Järgneb järjekordne  teenuste ja kaupade hinnaralli,nagu oli pärast euro kehtestamist.
Kohe läheb veeldi põnevamaks Väga külmad ilmad ja sellest tingitud suurenenud kütmine tähendab ka kohest hinnatõusu. Meenutaksin mullukevadist hinnatõusu me suletud elektriturul. Kui elektrisandorid olid leidnud ülimõjuva põhjenduse oma ülisuure palganumbri eest Elektrihinna tõus oli tingitud suhteliselt soojast  talvest, mil elektrit kasutati plaanitust vähem ning EE kasuminumber ei tulnud täis...Logish,et siis tuleb kohe rahvalt raha välja väänata kui sidrunist mahla.Kuna elu läheb ülesmäge,vaevab vedajate väge siis tuleb meenutada varajast Runnelit, kes need sõnad jäädvustas. Ning kurta pole kedagist, raha tuleb igaljuhul käest anda, olgu küsija kestahes himurlane.
                    Minu ettepanek noortele poliitbroileritele -kui kilekottidega parteikassasse musta raha TASSITE,ÄRGE OMA TASKUID UNUSTAGE. Sest kes neid pakke lugenud on, mõni tuhandeline kupüüripakike sinna või tänna, aga kohe on hinnad poes õiged.,..Sest inflatsioon kappab nagu pöörane.
Remondiootel kodu sai eile kolupuhtaks, kogu staff siirdati teisele korrusele.Saab siis näha,kes ehitajaist saab esimese päeva õiguse ning kukub müttama. Meenutuseks-esimese öö õigus oli vaid mõisahärradel,mitte Mõisa Jüril nagu teie ehk arvasite.
Ajaloohuviline paadikapten pistaks siia punkti
lugupidamisega teie Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment