Friday, September 21, 2012

                                                     Blondinaljad
sünnivad elust enesest.See polnud küll vihje eilsele jutukesele Anna Maria kangelaslikust teost, kuidas valgepea oma rindadega sulges laskeava et prominentsed isandad vigastada ei saaks.Sest küllalt palju luusib ringi neid, kes mõlema VIP-asjapulga skalpi ihkaks.
            Värskeim blondiininali sündis siis kui teatasin oma salablondist Liizale,kes ohjeldamatult neid va  nikotiinikepikesi fännab, et uuest aastast tuleb 1000 /loe-tuhande/ sigareti eest tasuda 88 eurot aktsiisi.
     Salablond, kes tegelt punapea, teatas seepeale, et mis sest. Ega ma osta kunagi tuhat sigaretti korraga... Vaat sihuke tarkus siis.
             Linti veel tagasi kerides leiame poeg Jensu vaimustunult näitamas golfilööke oma verivärske kepisarjaga, mis eile Rootsist toodi.Vinge, väljakargavate harkjalgadega golfikott võib saada ka rattad alla, kuna on moodne ja punane Cobra-tüüpi hoidik.Naabermaja poistel oli eilne õhtu üldse vaimustavalt õnnestav, sest pojukesed tulid varapimedas jalgpallitrennist oma elu esimeses pärisvarustuses.Sebastian oli tagasihoidlikum nagu tavaliselt, kuid Patrik ninaotsast sabaotsani ülemeelikult õnnelik.Justkui isagi,kes nägi vist veel unehõlmaski kuidas ta Jõelähtme golfiväljakul müttab.
Pilt ent läheb eest meite vanas majas siis, ja saabub uneaeg, kui taevaserv vett /täna rahetki/ pillab.Viasat toimib kui kodune ilmajaam.Sest pilt kukub hakkima ja kaob sootuks,kui midagi sajab. Lausa ime, et telepildilevi-aferistid pole saatnud täiendava teenuse eest lisaarvet.Pole asi sugugi selles, et poeg Jensu ise taldrikumoodi panni seinale torkas.Ehitusfirma pealik Jansa naaberuulitsast kurtis sama muret, ka naabrionu Mishka väidab,et tal sajuga mingit pilti pole.
Humoristineiu Viasati klienditeenindusest väitis mu kurtmise peale, et ju SATELLIIT SAAB TAEVAS MÄRJAKS ning siis kaob pilt ära.Kuidas läheksin seda kuivatama, pärisin vastu-seepeale sai ta tark jutt otsa. Hiljem lugesin kusagilt, et Riiast lähtuv signaal olevat nõrk ning sajupilved seda hägustavat. Aga miks siis ma pean sadude aegu MAKSMA.
Sama probleem nagu kilulinna valitsusel,kes on hakanud nõudma majaesiste reklaamlipukeste eest firmadelt reklaamimaksu. Nutikamad autofirmad protsessivad, et tuule puudumisel olla lipukesed lontis ning ei taha pappi pritsida.Tallinna raad peaks tuulepuhurid lippude alla sättima,oleks rahu majas ja RAHA majas.Sest rahamaias on igamees,kes mingile püünele pääsenud.
      Aga aitab irooniast, mis ma neid ikka torgin.Ei  nad mõista paraneda, ka muld jälestust matta ei suuda.
Nüüd kukub hoopiski omi probleeme lahendama
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment