Wednesday, September 12, 2012

                                                     Tibusid loetakse sügisel
on vanarahvatarkus.Ning nagu tibupojakesi on tulnud ilmale kodumaised seriaale.Seepide uue põlve kurvim näide on Vasaku jala reede, kus oli julmust,rõvetsemist, roppu seksi ja kõike,mida me taunime aga mida taunid ikka ja jälle harrastavad.Tagantpoolt teiseks kipub platseeruma TV3 Nurjatud tüdrukud. Taas hea teema justkui ära pilatud. Aga Ment tõotab tulla päris vaadatav, ent eile esilinastunud Süvahavva oli juba paljutõotavgi. Kuigi Pilvede all ja Õnne 13 ning ka põnevalt tehtud ja hea süzeega Kättemaksukontor ei lase end kergesti kõrvale tõrjuda. Tundub, et Kelgukoerad kaotavad vaatajaid iga kord kui kaks peosalist välja vahetatakse.Sest julm on lükata kõrvale häid näitlejaid,kes teinud oma  rolle suure pühendumusega. Sügisesed uued osad pakuvad taaskordselt  juba uut uurijapaari-no milleks küll.Et reitingut rikkuda,usun mina.
                 Mul on tõsine plaan saada tujurikkujaks igale murdvargale,kes edaspidi kavatseb kehastuda kutsumata külaliseks ning tulla me kodu revideerima.Liikumisandurid, muu kama ja sireenid hakkavad erutama iga retsi, kes muu sissetuleku puudumisel mängivad suisa kommuniste ja hakkavad inimeste koduse vara ümberjagajaiks.Kohe pistavad alarmi hüüdma ka tarvilised telefonid.Midagi ekstrahinnalist siit küll leida pole, aga rüvetatu tunne tekib kui hoomad et keegi on sinu elamises karistamatult ringi jalutanud.Tegelt tahaks omada kasvõi registreerimata tulirelva,sest on mõnus lasta retsile auk sisse ja betoneerida korjus kleldrinurka-kohe üks kaak ilmas vähem, sest kohtuisade noom- noom ei  morjenda ammu ühtegi veendunud kurjamit.Omakohus ikka see kõige etem ja lõplik nagu Eesti elu näitab.Ning kes tuleks lindpriid taga otsima kui ma ise töövõiduga kilkama ei lähe. Praegused soft-air püstolid heidutavad kurjamit vaid siis kui retsi silma taban-see saab küll ülivalus karistus olema. Aga mu üks, kelguga Colt ongi igaksjuhuks laskevalmilt laetud...
Alfa-isase Putini teema taas päevakajaliseks kerkinud.Sest Siberist leiti elusaid mammutirakke,mida saab kasutada hiideluka kloonimiseks.Kohe reageeris me mr President,kes kippus Twitteris säutsuma-pilama naaberriigi pisikest tsaari, öeldes-ma juba tean, mis järgmiseks juhtuma hakkab. Loogiline, sest kui Kremli peremees akvalangiga sukeldus, leidis kahe meetri sügavuselt kaks Kreeka amforat,mis pärit suisa VI saj. Ning kui tiiger ründas vene  TV võttegruppi pani kütt Putin triibulise kiisu ainsa lasuga magama oma uinutipüssist.Kurekestele rännutee kättenäitamine oli muude kangelastegu kõrval lausa lapsemäng.Sest suur poiss võib juba mängida millegaiganes.
Kuidas veeretate oma päevakesi loojangu poole teie
küsib paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment