Sunday, February 27, 2011

EestiPoiss

Moens,te kõik siin-ja sealpoolt parteistumist.Pole parata,poolel teel hobust ei vahetata-PEANGI JÄLLE VANAL RATSUL KAPPAMA.Loen just PM saitilt TLÜ riigiteadlase Tõnis Saartsi ülihuvitavat nägemust:roheliste partei Vabade Kodanike ja üldse kõigi üksikkandidaatide hääled kukuvad hoopis reformipoiste kaukasse kui neid ei tule piisavalt.Tore uudis ju-seni on rahva seas lastud ringlema kollitusjutte,et kõik häälitsejate piikzud kukkuvat automaatselt isand Savionu kukrusse kui saab napilt et aidata kandidaate endid üle valimiskünnise.Aga nüüd, suht viimasel tunnil enne suurt heitlust,selgus:pole vaja peljata va Hundisilma,ei tema saa mahapudenenud purust mitte midagi.
Mo lambasihver rahunes kohe maha.Tahtsin talle just hakata selgitama,et Don on lausa hädavajalik neile,kes võimu usurpeerinud.Batjaga saab ju kollitada kõiki ning nii sundida kaude oma hääli reformipoiste jalge ette kokku kandma.Traadita telegraaf teatab: sest muidu tuleb vene karu ja pistab põske kogu riigi koos naha,karvade,vara ja inimestega seal sees. Mulle on ammu tundunud,et Isake on kui Issanda kingitus, suur jumalik leid,kes ise tsementeerib kunagi võimule trüginuid.Kinnistab meie EW inimvaenuliku juhtimisstrateegia -üle laipade helgesse tulevikku.
Kujutage ette,et meil polekski paadimaksu-isa.Kellega siis saaks valijaid mõjutada, hirmutada,konsolideerida rahvast K-kohukeste vastasrindeks?
Aga nüüd leiab politoloog Saarts,et minusugused vasakpoolsed vabarohelised ja mõned üksikkandidaadid on omamoodi "õhkupuhastav jõud", mis teeb ärevaks nii ühtesid kui teisi.Seega lähebki täide minu soov kõigutada paati.Paadikapten nagu ma olen juba ammu,aastast 1976.
Pole utoopiline ka mu järgmine mõte.Olles olude sunnil tutvunud paljude politrukkide parteilubadustega,mis kombekohaselt jäävadki mullimeistrite näpuharjutusteks(?)
Ega te ometi looda,et IRL tagab: pensionitõusu,emapensioni,lesepensioni,retseptiravimihinna alandamise,väiksemad kodukulud etc.Ning et teisedki, endile helge oleviku taganud loovutavad mõne oma pirukatüki?Seega tuleb kõik reklaamikesed ahjutoppimise asemel arhiivistada ning aasta-paari pärast korraldada koos EKA tudengitega lubaduste vormistamine transparentidele ning tudengipäevade raames peetava rongkäiguga viia Toompea lossi ette, perfomance,i käigus.Olles eelnevalt kutsunud Reutersi,BBC,CNN-i jt meediaagentuuride telereporterid jt esindajad seda happeningi jäädvustama.Kõnepidaja puldist kinnitaks-me olemegi nüüd eriti happyd,et nii palju häid mõtteid valimistel sai ära kuuldud -
ON IKKA HÄRRASRAHVAL FANTAASIAT!
Mõnedki eelnimetet tühilubadused just täna mu postkasti potsatasidki.Aga mind üllatas hoopis ümbrik,millel aadressi päises kiri LUGUPEETUD EAKAS EESTI KODANIK.
Vat see on juba andmekaitseseaduse räige rikkumine,kui pole siin mõeldud mu poega Jensu,kes 31-aastane ning parajalt eakas mees parimais aastais.Polee pahaa vast vormistada üks kena väärteomenetlus ning teatada mr.Molekulile juhtunust.Tema ju saab kõrget palka just selle eest,et väidetavalt ongi ta vastutusalas seaduste järgimise kontroll. Kes ja kus andis loa tuhnida delikaatsetes isikuandmetes tuvastamaks kes siin eakas,kes vähem? Kes päris nooruke alles.Nagu mu Patrik ja Sebastian.Olen jätkuvalt huvitatud sellest,millise maailma jätan oma lastelastele. Nende eileõhtused kunstiteosed viitavad sellele,et Kumu vajab peagi juurdeehitust. Pikassolikud, värvist kirendavad maailmanägemused Patrikult ning halastamatult realistlikud tööd ta vennalt Sebastianilt ei tohi jääda riiuliservale või kodumolbertile.
Olge ikka terved ning elujaatavad,
toetage sirguvat põlvkonda nende pürgimustes.
endiselt teie kandidaat nr.131
Enno E. Poldre
P.S.Olen lugenud,et Obama avastas sotsiaalmeediavõrgustiku võimalused agiteerida rahvapoolset toetust ja raha valimiskampaaniaks.Loo autor nendib:Facebooki,Twitteri ja Youtube,i abil võib mõni üpris tundmatu kandidaat ilmuda välja ja toetust saada.
Alateadlikult olen esimest nimetet kanalit juba tarvitanudki(siinmail on see rada veel veitsa toores).Kas märk,et minus hakkab küpsema poliitik?

No comments:

Post a Comment