Sunday, February 20, 2011

EestiPoiss

tervitab kõiki lõbusaid sünnipäevalisi,kes Eero-Beriti uues kodus Mustamäel noore daami sündimise päeva tähistamisel osalesid.Special thanks leedidele Kaie Kõrbi balletistuudiost,kellest Sophie juba vallatu luigena "etlemas" käib,ent Martha on veel ootelehel ja kiibitsejarollis esimesi samme varvastel tipib.Sofit ootab kuulus tulevik:niipea kui Jens oli fotoka välja võtnud,hakkas balleti-ja muidupooside,modellipooside võtmine ja vallatute näoilmete tegemine pihta.Naerdagi oli publikul lubatud.Ent Valgevene diktaatorlik valitseja Lukashenka karistas just naermise eest türmiga ühte oma kodanikku,kes linnaplatsil hiigelekraanilt oma "isakest" nähes häälekalt itsitas.Kas "batjale" meenus kõrtsmik Palivec,kes Svejki lugudes täheldas:"Kärbsed olid keisrihärra portree täis si...unud" ning selle eest kümneks aastaks vangimajja saadeti?
Muide,nagu mindki,aitas Svejki-raamat poliitik Aadu Mustal tulla Punaarmeest läbi sirge seljaga kui nuga võist.Nagu minagi,alustas ta oma poliitikukarjääri kunagise kuningriiklasena ja nagu minagi,sattus esmakordselt Rootsi aastal 1988 .Too meie tragi poliitikaneiu Katja Tchornaja (venelastest valijaskonna poolt Kadri Mustale pandud lembenimi) isa. Aga neiu Kadrile soovitaks:liitu rohelistega ja tee elu Eestis elamisväärsemaks, küllap siis näedki oma meelisideed teostumas:Eesti linnad ja küladki täituvad sinimustvalgete lippudega riigipühade puhul,millest unistad pärast esimesi Rootsi-visiite.
On inimesi,kes kuritegelikku hoolimatust kaedes ise käed külge panevad.Nagu MTÜ Reservkorpus loojad: ekssõjamees Silver ja ta kaasa Selene Kollom,kes endiste sõjaväelaste ja nende perede abistamiseks militaarmaigulised särgid-mütsid turule tõid a la US Army.Usun,et tõuke selleks said nad varem kui me võidukas Sotsiaalministeerium raporteeris: suutsime hulga riigi raha kokku hoida ja kahandasime vigastatud sõjameeste puudeastet 30...50 protsenti(?)Kui see pole ülim küünilisus,siis kutsuge mind Rooma Paavstiks või prints Hamletiks,valik on teie.
Mina ei vastuta teie valikute eest,kuid suveks Hiiumaale valiks ma meelsasti nii musta militaarnokatsi kui T-särgi kui sellest mõnel jalutul või käetul abi on.
Remark poliitikalainelt:Tunaeile sain meie valimisstaabist kätte nii oma kandidaadi-visiitkaardid kui autokleebise.Kampaaniajuht Mattias ja suhtejuht Mari-Eva olid nii tööhoos,et pikemaks vestluseks neil mahtigi polnud.Pisike infivahetus mahtus kenasti minu ühe suure kohvikruusitäie joomise-aega.Muud jutud saavad /saidki räägitud kandidaatide meilistis,mis üks ütlemata lahe leiutis näib olevat.Leidsin sealt täna hommikul ka artikli Hiiumaa lehest,milles juttu roheaktsioonist Kärdlas.Kus mu head kaasvõitlejad viisid läbi poliitilise debati "Poliitika on parem kui seks".Tublid mehed Lotman,Saarso ja Sinimeri "suutsid vaimukaid seiku mängu tuues tõestada,et seks on ikka poliitikast üle".
Minu remark2:nojah valimised on ju ka sagedamini, miks siis mitte? Lugesin sedagi,et oponendid Rasvaliit,kesikud ja sotsid jäid vastasrindena oma argumentide juurde.Ja lõpetuseks-erakondade noortekogud polnud idee kerkides mitte uskunudki,et sellest asja saab.Sõbrad armsad,te ei tunne ju üleüldse hiidlase mõtteilma avarusi.Minagi põlise suvehiidlasena tajun,et hea nali on ikka asja eest. Aga kas just hea seksiga võrdluse välja kannatab,ei julgeks pead anda.
No tehke ikka nii seda kui teist,
käige valimas ka,kui mahti saate.
Ja hoiduge Läti pättpolitseinike eest,kes autodesse sisse murravad,
pistisemaiad on,narkotsi müüvad ja kasiinosid röövivad.
Justnagu nende miilitsavormis ametivennad Moskvast,kel jõukohane pangaauto rööv,
meelisharrastusteks metrootulistamised või LE rikkujate vägistamised,poevargused jpm.Elavad nii sisse oma patsientide maailma.
Kuidas meie omamaised politseimehed niii normaalsed on?
Jääge terveks ja hoidke korda!
Ikka teie kandidaat Enno E.Poldre,nr. 131 .

No comments:

Post a Comment