Friday, February 11, 2011

EestiPoiss

valimisteemale siinkohal lisab - POLITOLOOG REIN TOOMLA OTSUSTAS S-LEHES(?) väita-Kaarel Tarand on täiesti ebaloogiline peaministrikandidaat,ise pealegi parteitu. ON AEG ka parteituid seltsimehi edutada,teatas Mihhail Gorbatchev kaheksakümnendate keskpaigas,kui mindki pärast tema päevakäsku ATMM pressikeskuse peatoimetajaks määrati.Kas valitsuspartei pelgab nii hirmsasti,et Kaarel kipub "Tarandit tegema"? Või on hirmul suured silmad:ohh,tule taevas appi-parteitud kipuvad Tooompeale!Elu peremehed lasevad igast meediaaugust hüüda:ei nad pääse,ei nad saa!Kas Ansip teeb Putinit? Ka Kremli väikemees sõdib paaniliselt nendega kes igati kaksikparteilist valitsemist murendada püüavad.Kremli võimukoridoridesse kipuvad.
Muide."Pealtnägijas" tõestas Kärmas,et eestlane üks sõjakas rahvus on.Juhtiva keskerakondlase Vitsuti ja tema linnavalitsuse eksnõunikust kolleegi Toomas Õispuu laevafirma toimetas suurt lõhkeaineäri Vahemerel,vedades pommimaterjali Ukrainast Liibüasse ühe vana küna,roostepuretud laevarondiga.Pardad olid roostest nii läbi,et üks laeva juhtkonna meremees lahkus sadamas pardalt,et mitte sattuda merele nii ohtliku alusega.Diktatuuri varustamine oli keelatud ning tõi hiigelkasumeid tegelt.
Kuigi volikogu esimees Vitsut vingerdas kui madu-uss,et tema ei tea midagi,olid saates pildid ja töötasuta jäetud laevameeste ütlused kenasti fikseeritud. Kavalate äripoiste ettevõte Eastern Shipping Group oligi loodud just mõnede raha saamiseks ülivajalike reiside tarbeks.Nii nagu sovetiaja lõpust mäletan:mõni ettevõte loodigi just selleks,et kiire piiriülene salakaubaveodiil teha...Lõpp oli eriti kõnekas aastal 2005 sündinud firma lõpetas 2007,kusjuures esimesel aastal toodeti 400 000 eeku kahjumit,järgmisel aga 120 000 eeku.
Remark.Pole siis ime,et Pihkva dessantdiviis magabki öösiti kasarmuis alati valmisolekus nr.1 ja sõdur hoiab AK-47 hellalt kaenlas.Sest eestlased nii sõjakad mehed on,et relvaveo puhul toovad või kodust laste hoiupõrsastestki kogu raha ära,et vaid saaks mõne sõjavarustuse-reisi teha.Ja osa eestlasi harjutab lahingukogemusi Afganistanis ja Iraagis,hoiab püssitorud kuumana.Rikas riik investeerib igasse missioonisõdalasse miljon eeku aastas,et oldaks valmis kui pihkvalaste dessantnikud omis pidevais ründeharjutustes üle riigipiiri juhtuvad.Uhke on olla eestlane,ausalt.
Ainult kurb veits,et eilne vanahärrast valija ei saanud Kristiines vastust oma küsimusele:miks ükski partei ei meenuta oma valimislubadustes me rahva vabaduse eest võidelnuid,tema 20.diviisist pole sõnagi? Meie, veteranid,küsime-kas meie hääli ei taha keegi,oli tema sõnastus.Kõik pika laua taga istunud saadikukandidaadid vaikisid. Ju neil polnudki vastust.Vist mina ainsana teadsin,et pataljon Narva oli Waffen SS-i 20.diviis ning pärast juutide ja putinlaste mulluseid käratsemisi ei taha keegi nende nime suhu võttagi.Üleriiete garderoobi kahekesi jäädes ütlesin vanahärrale,et ju polnud julgeid vastajaid kohal...Ta mõistis mind poolelt sõnalt, vastates:eks meid olegi vähe järele jäänud.Ja meenutas,kuidas viissada värskelt rindelesaabunud eesti meest saadeti kohe lahingusse,kes samas ka hukkusid.Mõne üksiku erandiga.Ühega neist lebas ta välilaatsaretis kõrvuti naridel.
Meenutushetk eilsest valijakohtumiselt.Kogenumad kandidaadid sättisid endi ette klaaside kõrvale veepudelikesi.Kuna mina olen veel nii veriroheline,et räägin ainult sulatõtt,pole mul suu kuivamistki karta.
Tänase valimisteema lõpetuseks.Meie ajastu au,mõistus ja südametunnistus on ässitanud talle alluva Rahandusministeeriumi põrmustama väikeparteide lubadusi, pritsides õukonnameediasse raevukaid materjale a la POLIITIKUD JAGAVAD KALLEID LUBADUSI,kus oma koslepi saavad IRL ja RL ning ER.Viimase puhul ei arvestata,et kodanikupalka pole lootagi hallipassimeestel ja välismaal töölkäivaid,rahadest suure osa moodustavad täna niigi väljamakstavad laste-ja invatoetused.Lisaks säästame palju ametnikurahva tagumikutunde ja paberit. Nagu minagi pidin kord tooma tõendi Pekingi ülikoolist,kui Nõmme sotsamet seda nõudis(?)
Tänane PM paljastab,kus kivi all dollaripakid peidus olid .Wikileaksist selgus,et mikihiirepoisid olnud valmis maksma iga siiamaale hoiule toodud Guantanamo vangi eest miljon eeku per naase aastas.Minu rehepapivaist ütleb,et kuna ükski lauaülem ei näinud võimalust seda ära viioldada või vasakule galojannida,jäigi veart diil katki. Elu peremehed võisid olla üpris kurvad,usun.
Aga teie olge rõõmsad,et kõik hästi sujub ja tervis korras.
Mina rõõmustan ka,sest kohe lahkun VIHULASSE KOHTUMA OMA VALIJATEGA.
Mille käigus võib meelelahutusi juhtuda.
Sest kunagi pole old,et midagi poleks old.
Parimate tervitustega mahajääjatele
teie Enno E. Poldre, nr.131
Nagu mäletate,kuluhüvitisdokumenti ei teki
Majoneesi ei osta,pizza-taksot ei tarvita, ei koos ega eraldi

No comments:

Post a Comment