Thursday, February 17, 2011

EestiPoiss

poliitikalaineil katsuks õiget kurssi hoida.Hunt selle maailmaparandamisega,täna tundub,et donkihhotlikud võitlused siirdugu tahaplaanile.Nagu ütles vanaeestlane: ära viska homse varna seda,mida võid teha ka ülehomme.
Kandidaadi nr 131 poliitiline kreedo,minu manifest:
Olen keskkonnaõpetuse alguse lasteaeda viimise poolt.Enim tulu loodan moodsast rühmaõpetuse-viisist.Alustama peaks pilootprojektist Nõmme lasteaedades.Annab võimaluse elukeskkonna paremaks muutmiseks.Hoiakute kujundamiseks juba titeeast.
Pooldan ka laste ja noorte tegevust huviringides.Riik ja omavalitsus jagagu ära,kes mida toetab.Nõmme Noorte Maja ning Loodusmaja pakuvad väga üldharivat tegevust mitmes vallas, kogenud pedagoogide juhtimisel.Süsteemi peab tugevdama,vilju kandvat taime väetama.
Kaugem siht on aedlinna tänasest parem elukeskkond.Pakub häid võimalusi kasvava põlvkonna harimisega pidurdada olmejäätmete laotamist/ladustamist mu kodukoha parkmetsadesse.
Rohkem on vaja propageerida Pääsküla jäätmejaama lahtiolekuaegu ja võimalusi saada soodsalt priiks olmejäätmeist (vana kodutehnika,mööbel,kodumasinad jpm).Kasutada Männiku vanade tööstushoonete võimalusi Nõmme Taaskasutuskeskuse loomiseks,kuhu rohelise mõttelaadiga inimesed võiks viia veel tarvitamiskõlblikke esemeid/ tooteid. Isemajandavana kataks asutus oma tegevuskulud asjade müügist jääkväärtuse hinnaga.
Kui esmasihid saavutatud,peaks Nõmme Raadios ja Nõmme Lehes avaldama vastavat infot. Olen valmis vajalikke lugusid kirjutama,et rahvast võimalustest teavitada.
Honorari annetan linnaosa loomade varjupaigale Viljandi maanteel.
Muret teeb linnavalitsejate kava tihendada Nõmme miljööväärtuslikul alal elamute juurdeehitamist.Ühes kirjatükis tunnistab linnaosavanem Vakra,et hoolib Nõmme senisest aedlinna mainest. Teisal aga tunnistab,et uute maksumaksjate JUURDE MEELITAMISEKS TULEB LOOBUDA SENISEST RAHULIKUST ELUVIISIST.Mida mees siis tegelikult usub,tahaks küsida.Kumb teema on südamelähedasem?Kuhu peavad siis kolima allesjäänud rähnid ja oravad,kellega me lapsed ja lapselapsed nii meelsasti seltsivad?
Oravapartei peaks kohalikele omavalitsustele neile mõeldud raha täies ulatuses kätte andma.Mõttel on teinegi aspekt: kvaliteetset elukeskkonda hoiab tugev ja toimiv taustsüsteem.
Toetan ka kohustuslikku keskharidust,mis loob noortele baasi elukutse omandamiseks.
Kodanikupalk polegi nii paha mõte,kui laskute firmaomanikust tööandja aujärjelt allapoole. Asjatundliku ja hooliva majandamise juures on riigil see raha olemas maavarasid maksustades ning põlevkiviõli müügikasumit õiges sihis suunates.Ka seniseid toetusi samasse potti liites. Pole ju õige toota juurde lausvaesust,või kuidas? Ei julge mitte mõeldagi,kui rikkad oleme siis,kui tõmbame väed koju tagasi ning lõpetame sõjapidamise kahel rindel.
Püsige tervena ja minge valima
Teie kandidaat Enno E.Poldre 131
Sest valimine on valgus,mittevalimine-pimedus !

No comments:

Post a Comment