Monday, January 12, 2009

EestiPoiss

Servus!Nii kenal (vene) aastavahetuse hommikul vestame rohkem lindudest. Aleksei Turovski jutustas liikuva pildi juurde Hommiku Teles küll lumeleopardi elust ja tavadest.Võrratu mees,mida kõike ta loomadest ja lindudest ei tea!Katsun oma ajalehetarkusega ta kannul püsida.
Tunamullu kuuldavasti emigreerusid Venest linnusitauurijate(V.Telliskivi termin) andmeil Eestisse händkakud.Nüüd on nad teavitanud sealseid suur-kirjurähnide kolooniaid seal ja edastanud sõnumi ka Soome, miska koputajateparved juba saabunud.Kellele koputate,seltsimehed?
Moskva ümbruse linnud olevat kuuldavasti elevil,sest keskeakriisi künnisel Putin küttivat juba noort liha.Tibid esinevad raadios laulukestega "Tahan sinuga naituda,Puutja!"
Pisike Volodja kütab neid üles oma palja torso piltidega kord filmivõtetelt,kord jahi-ja kalaretkedelt.Üks meediaväljaanne julges isegi nimetada väike-Volli uue partnjorsha nime ja pulmapäevagi koos pulma agentuuri avalikustamisega.Mille poisi suukorvistatud press kohe kummuli tõukas.
Pea samal lainel:kui näen poe vms. uksel kleepsu Tõmba Pull,tahaks sinna vahele pista koma nagu õpet.Pärna nõudis.Laulu "Imetüdruk" koma vajadus selgub tänapäeva teemasid meedias jälgides.Uno Loop kui vanaaja-inime seda laulukest mulle täna telehommikus äratuseks lauldes vist moodsa mõttelaineharjal ei sõudnud.Iglesiase Anetist ei tea ta ju halligi, Elinast rääkimata!?
Pealegi oli mustvalge laulusalvestus kiviaegne.Kui Rakvere näitusest "69" poleks juletud unistadagi.
Ent tagasi sissejuhatusse.Tänane vene aastavahetus saab tähistatud Vene teatri restoranis Subb0teja.Mind kutsus vene pressiklubi Impressum.Ju tänuks selle eest,et olen klubiüritustel osalenud tihti ainsa eesti pressi esindajana.Kahjuks.
Aga olgu siis:
S NOVÕM GODOM!
Ja et te põhjuseta ei libistaks lipsutaha mingit vedelat ollust!
Parimat!
teie E.P.

No comments:

Post a Comment