Wednesday, January 28, 2009

EestiPoiss

Õhtust!Jube häbi on küll,nagu OjaPets ütleb: jälle va trükiveakurat Aivest eile Ave teind.Korrektuuri teen kunagi hiljem,kui olen osavam va klaveri näppimises-täna veel juhtub parandades imelisi asju.Gunstikooli vahe-tunnis lugesid siiditrükkalite kangakuivatuseks toodud SopaLehte,mis aastast 2005,nagu alles hiljem märkasin.Aga uudis oli minu jaoks värske: Eesti on Euroliidus esikohal vallaslaste sündivuse poolest.Küsimus:kas sellele järgnenud Eesti pedede lausrünnak oli suunatud heterohordi vända-gängsterite tohutu edu summutamiseks e. vastukaaluks? Konkreetsemalt: e-riigi e. Balti majandustiigrina tuntud EW A/S-i oli pjedestaalile tõstnud tulemus 57,8 %.Rootsile teine,prantslastele kolmas (kah auhinnaline) koht. Kuue-varbalised poldivennad saldejumsid surusid end Taani järel neljandaks. Aga Kreeka oli eelviimane.Küpros (3,5%) lausa punane latern.
Meenub ühe loengu lugu.Lektor pajatab:"Abieluväliste suhete loomises on esikohal sportlased,teisel arstid.Kutselised sõjaväelased on neljandal kohal. Hallipäine polkovnik ei pea vastu ja ütleb saalist:Mina küll oma naist pole petnud!Kapten esimesest reast:Olge parem vait! Teiesuguste jobude pärast ei olegi meil paremat kohta loota!!!
Pessimismiks ent pole põhjust.Hommiku-uudisena kõlas teade,et me tubli valitsus loodab kolmetuhandelise matusetoetuse kaotamisega päästa oma kärisevad hüved.Mina pakuks asemele eutanaasiatoetuse: kel väga tugev minekutahe ja kurb elujärg,saaks oma eutanaasiapaketi sotsosakonnast kätte.Ja pinsirahad ja muud toetusrahad jääks kõik muuks tarbeks.Isegi hävituslennukite-eskadrilli saaks osta pärast Palestiina linnade juudi sõjast ülesehitamise-toetuse väljakirjutamist.Ja me riigi helesinise unistuse-Antarktika uurimisjaama rajamise teeks käegakatsutavaks.
Seni aga uudistage elu-olu ja väärt tehnikat aadressilt,mille äsja leidsin:
www.ironsky.fi
Kõige kõige ja veelgi paremat!Endiselt
E.P

No comments:

Post a Comment