Saturday, January 24, 2009

EestiPoiss

Hommik,mu sõbrad ja sõbrantsid!Sain messi klubikaaslaselt,kes mind heade, vallatute ja põnevate uudistega varustab.Kord pakub Caspar jutuubist midagi,mida naera et piss pyksis,kord taoline tarkusetera:tegelt tuleb ju pronkssõdalase Mark Sirõk nime lugeda tagurpidi,ja kõik saab selgeks ! Milleks teile enam Eagle Vision?
Miks märatseti Tallinnas nelja tubli tankisti käe all?Seda küsite endalt, ent juhtumi taust on meid eelmise okupatsiooni lõpppedes rünnanud punaste juurtes.Vat rahva vallutusliku loomuse ja Türgi keskaegsest ajaloost tuntava kiskjamentaliteedi najal selgub nii mõndagi.Polnud ju suurel Vene riigil enne Aadu turismireisile tulekut millegagi hiilata.Ei erilist tööstust,et ajakohast tootmist.Vana Vunts suutis küll vangilaagrite abil sooritada nii mõndagi,kui Belomor-kanali või tuntud raudteed näiteks tuua,kus Solzenitsõni väite kohaselt "on iga liipri all ausa kommunisti laip".
Ja siis tuli rahvamajanduse rikkusi rohkendav sõda.Kellatehas,kus sündis "Pobeda",mis tiksus täpselt ja lakkamatult,optikatööstus,mootorrattatehas, kus sündisid M-72 jt,autotööstus oma "Moskvitsiga",kõige aluseks olnud metallitööstus ja muugi kolmanda Reichi ja von Kruppi varast...
Seda Stalini saavutatut taoti murdmatu liidu inimesele pidevalt pähe ja joodeti emapiimaga sisse.Dzugašvilit nimetamata,kuid tema kuju oli ikka taustaks,kui punaarmees kolmel kevadel suure sõja ajalugu õppisin ja ohvitserist lektorile vastasin.Ja seda puudrit on hoopis ohtramalt noorte slaavi kuttide ajukurdude vahel! Lisaks see pelutav pilt,mis kangastub Putini Venemaast. Kus normaalset elu kogenud venelasel elu ei ole.Paku präänikut või anna kaigast, tema oma isademaale tagasi ei lähe!
Ja järsku siin kõik ihaldatu käepärast.Haara ainult kivi ja astu poodi!
"POBEDA DEDA-moja pobeda!" elik pronksiöö võitlushüüd oligi ajendet suurest võidust, kui ded e. vanaisa siin mööbeldas ja "vallutas".Fritsudest mahajäetud riigis oma rikkusi rohkendas.Ainult kurttummal ja pimedal puudus võime näha,milline oli märatsusöö taust.
Suur pluss on see,et väljaspool mürgitatud õhkkonda sündnud inimestel, kel arukad vanemadja hea perekond,jäid ja jäävad eriarvamusele.Ega allu massipsühoosile ega kollektiivi kasvatusele.Kremli pakutavast haridusest rääkimata.Neiu Juliagi ei läinud Moskva ülikooli Vene ajalugu ja kultuuri õppima,sest "nemad seal teavad ja õpetavad hoopis teist ajalugu,kui meil siin..."
Seltsimehed,kes on rikkunud Putini päevakäsku ja ajalugu ümber kirjutanud?
Kas tahate,et edasi räägib teiega sm.Makarov?
valmis panna: TT
Panen omagi SigSaueri koopia valmis?
Sõjaväelise tervitusega
erureamees,teie E.P.

No comments:

Post a Comment