Tuesday, January 6, 2009

EestiPoiss

Moens,bloggerdajad ja-huvilised !Tänagi arutatakse massiteibavahendeis elavalt pronksikangelaste õigeksmõistmist. Hommikuteles leidis üks ekspert, et nüüd integratsioon paraneb. Nomuidugi,kui Kremli lähistel saab nende valitsuse käsul ohmoonlastelt nuia igamees, kes vene uue automaksu vastu protestib,siis meie riigi leebuse juures tasub kõigil löömameestel siia integreeruda.Saab röövida, laamendada ja põletada.Sest vsjoo nashe,nagu slogan kõlas.Miks on mulle (meile) seletatud,et seda kõike teha ei tohi ning vastavad riiklikud struktuurid hoiavad asja seaduse kontrolli all?
Aga mis ma sest Venemaast ikka räägin, ei viitsi,nagu Joala-poisski ütleb.
Meenutagem hoopis äsjast suurt ajalehepealkirja "David Beckham: Jalgpall on parem kui seks!" Loomulik otsus,kui pole peale nahkkera järel vudimise saanud muud nähagi.Ja kui oma polaaruurija kindavoodri- sarnast peopesa uurides pead tõdema-pole see seks ikka midagi väärt.
Vat mu klassivennale "halastas" keegi mulatitar sovjetiajal Leningradi lähedases kämpingus ööbides. See shokolaadivärvi ja -maitsega neidis oli tasemel,mida meenutades hakkab kutil tänagi hääl värisema.Mine räägi temale oma vutijuttu,Taavet!Või otsi oma Victoria asemele mõni tõeline naine,kes akti vormistamise ajal ei vahi tuimalt lakke ega mõtle järgmisest remondist.
Lapsed,seda kohta ärge lugege või unustage kohe,nagu ka Simmlitz ei mäleta, kellele saladusi simmerdas.Arvestades üldist tendentsi ennustan,et ka superspiooni kohtuistung lõpeb õigeksmõistmise ja kopsaka valuraha- kahjutasuga.Saab lisaks eripensioni kogu kinnioldud aja eest ja edaspidigi kuni saame teda elavaks legendiks pidada.
Nutikust kõigile.Ja tarmu teha riigile tünga nii et riik süüdi jääks ja omad patud suure raha eest lunastaks!
Sest pole ju õnn mitte rahas,vaid summas!
Fakt:nelja päevaga koguti Eesti liiklusest trahve kahe miljoni eest(?)Eks ole julgustav uudis:nüüd saab ju elektri- kilovati hinda langetada.Pole EE enam ainus tugi riigikassa kosutamisel.
Heade lootustega
teie E.P.

No comments:

Post a Comment