Friday, February 28, 2014

Sinu immuunsüsteem on täiesti hukas,aga muid

suuremaid kahjustusi pole keemiaravi teha suutnud. Käärsoole ja peensoole alaosa on küll kehvad kuid see-eest on täitsa terved neerud ja neerupealsed, põrn ja põis ning magu.Vasak ajupoolkera on kahjustatud, vasak silm nõrgem.Süda ja kopsud terved,roided kahjustamata jne etc.
Selline tekst jäi meelde kui Siberi imetohter Oleg mind oma diagnostikamasinaga uuris.Ikka nii,et sõrmed ükshaaval vastu ekraaniklaasi surutuna ning sealt, kapillaaridest kogu mu väärt terveiseinfo tohtri läpakasse juhetpidi kogunes. Kõik see toimus üleeile õhtul pärast kuut Mustamäe teel temale renditud vastuvõturuumis.Eilsel vastuvõtul PERH-is kui olin järjekordset keemialaksu saamas valgustasin ka oma raviarsti dr.H.P.-d oma käigust.Kas ta oli teemaga kursis ehk mitte,ei paistnud välja.Väitis vaid niipalju et kui too seade oleks patenteeritud oleks see suur läbimurre meditsiinis, millel üleilmne tähtsus.Mina ei tükkinud vaidlema vaid tuumasin et mulle täiesti piisas tulemuste teadasaamisest.Kusjuures nii seedimise,vasaku silma nägemisvõime kui ka ajutegevuse olek läksid ju täiesti täppi.Ka see et süda ja kopsud on korras.
Kasulikku infi kuulsin ka mulle algselt asjaliku tegelasena tundunud,internetist leitud Valter S. kohta. Ta seadmeil mida turustab polevat mingit olulist mõju vähiravile,mees ise pealinna selles/minu haiglas tuttav,sest on nende patsient.Niisiis on teema minujaoks päevakorrast maas,põgusalt vaatan veel saiti üle sest kuna ta ise maadleb sama tõvega, on mõndagi ehk olulistki meelde jätta.
Põige poliitikasse ja majandusellu..Euroopa parim rahandusminister on vist taas käinud kogu mu paljukannatanud rahvast nö organist sikutamas.Kuna nüüd selgus et tühja riigikassakese vasakus sopis veel mõndagi varjul.Nii leitigi 35 tuhat raha Ukrainamaa mäsu vigastatute ja hukkunute perede toetuseks,teist samapalju oli kultminni sahtlis väliseestlaste kultuuri toetuseks.Ma mitte ei seaks siin  kahtluse alla nimetet väljaminekute õiguspärasusese või mõttekuse kuid 19 nadi raha lapsetoetuseks terve kuu kohta kodumail on ikka häbi küll.Samas sai täna selgeks et Eesti on ainus kes täidab NATO nõudeid eraldada 2 protsenti SKP-st sõjaliseks otstarbeks,mida ei tee meie naabrid lätlased ega leedukad, rääkimata teistest kaugemaist vaestest sugulastest.
Midagi südantsoojendavat ikka ka.Elektrisandor, kes olevat leiutanud nii elektri kui EE saab nüüd palgalisa tervelt 3000 raha kuus,millega kuunumber ronib rõõmsalt üle 15 tuhande.Internetipolitseil nüüd mitmeks ööpäevaks tuulamist-nuhkimist,sest sajad kommimeistrid rebinud kildu nii me tubli rahvalüpsja kui üliandeka,hooliva  valitsuse pihta.
Kiidukõnekooriga võtab ühineda ka
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment