Wednesday, February 12, 2014

Mina hakkan peaministriks, hüüab Elmari raadios keegi näitleja

tuttava häälega mees, kes reklaamib järjekordset vallatut teatritükki. Just nii MINA HAKKAN, on väitnud vuntsi-Siim, kellest eilses mäejutluses pajatasin. Täna on kommentaatorite anonüümne interneti-peldikusein täis üksmeelset hukkamõistu sellise avalduse pihta.Mõned kilkavad suisa vangerdusest nagu Kremlis kus kaks meest aina kohti vahetavad,teised meenutavad mitmesuguseid rahapätsamisi mis alanud Hoiukassade Peavalitsuse päevilt ning päädinud kümne milli pihtapanekuga.Vaat selline sabake lohiseb järel peaoraval,kes pages häbipuna palgel Äripäeva daami Krjutskova eest, kui too valusaid küsimusi esitas. Otse kaamerasse kogu lugu läks, mis oli häbiväärsemaid hetki eurovoliniku viimaste aegade elus.Mul on ka teine arvamus,isiklik. Kui tubli minevikuga sell on nii palju suutnud pihta panna eks siis ju võimalik kokkukraabitud rahadest lahedalt elada,ei pea enam varastama et perel hinge sees hoida.Vat selle mõtte peale polegi keegi veel tulnudki.
     Ent kui tänase sissejuhatuse juurde naasta tuleb tunnistada et vaid teatris saabki eesti inimene valusaid tõdesid bojaaridele näkku karjuda-mujal pole see võimalik.Ning teatriinimesed ei jäta kunagi juhust kasutamata nagu isegi näete ja kuulete.
Tänase neljapäeva ülesannete hulka kuulub mul veel alaline, kohustuslik Luigepoju Ekspresseni ristsõnalahenduse leidmine ning ärasaatmine.Rohkem polegi muud suurt ja puhast plaanis.Viimast päeva võõrustame omas kodus Beritit ja Luksemburgi printsessi, kes kolivad õhtul Printsu teele kuna sinna saabub perepoeg ja -isa Eero.Toredad päevad meil siin olid kui toapõrandal päntsusid väikesed jalakesed... Nüüd on kord teisepere vanavanemate käes.
Mis siis ikka-elame,näeme kuidas eesti poliitikaturul lehmakauplemine lõpeb.Vanaets, see juba rõõmustab, et uue mehega saavat tema partei teha koalitsiooni.Tehku või koaalat,arvab poliitikakauge tavaeestlane.Kelle meelest lihtinimese arvamus ei loe enam ammu midagi ja see,mis suured poisid teevad on juba nende asi. Mäng käib igaljuhul üle eestlaste peade-ja ka üle mõistuse sedastab kurvalt teie truu
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment