Sunday, February 9, 2014

Aina heade sovetitraditsioonide vaimus käib elu

ja moodsad olümpiakajastusedki. Miks ma ei üllatu kui väljamaine meedia Scanpix pildimaterjali näol leiab olumpiakülast ühe hulkuva lõriseva peni ja pistab selle mönuga oma olulise info sisse.Koos jutuga, et tegelt kaotati hulkuvad koerad piirkonnast ülepea ära.Ka mu kodueesti press uurib huviga neile pakutud suht korraliku ajakirjanike apartemendi ehituskvaliteedivääratusi ning näitab eesti vaatajale telepildis üpris täpselt kuidas vanniserva-silikooniga on  laamendatud...
Luigepoju Ekspressen pärib nõudlikult, kuidas neil seal häbi ei ole-kohalikud oma uberikest välja aetud, uusrajatised asemel, elustiil rikutud, kõik ilus hukka saadetud. Mina kirjutaksin alla vaid sellele, et iidne Esto-Sadok laiali löödud, otsekui loojakarja pühitud.
Mida tegelikult tahtsin öelda. Brezneviaegne meedia serveeris ikka ja jälle vabast maailmast häid  pildikesi, kus helget kommunismi ehitavale muretule rahvale näidati prügikastiinimesi,pargipingil magavat kodutut neegrit. Ju maksti vene ajakirjanikule topelthonorari ja lasti teinekord jälle pikema rihma otsa kui midagi rõvedat välja kaevas...
Isegi hävitav rubriik oli välja mõeldud,et tiblariigi inimestes suuremat tülgastust esile kutsuda.See oli mustas kirjas NENDE TAVAD kuhu mahutati kogu solgiämber mis agulites leidus.
Aga punkt siia minevikumälestustele.Elu läheb edasi ja tahab elamist.Lapselapsedki nautisid tänast pühapäeva kui neid viidi ujulasse sulistama.Praegu just saatsime printsess Anna koos Elega nukuteatrisse, küllap õhtusel tunnil kuuleme vaimukaid muljetamisi. Pojukesi näeme oma apartemendis küll harva, sest koolijütsidel käed-jalad tegemisi täis.
Mind tabas teatud üllatustelaviin kui tutvusin kaaskannataja tegemistega ,mis juhuslikult jäid mulle internetis näppu.Kui lugesin intrigeerivat lugu teemal et keemiaravi pole see ainumas ja surmkindel pääsetee.Kahekordse majandusharidusega Valter Sääsk, tartlane,on läinud teemaga süvitsi ning ise mustast august välja rabelnud.Kui ma oma järgmisel tohtrikülastusel saan kinnitust et mees õiget rada sammub, peangi hakkama tema jüngriks.Mind ei sega ju miski sissetallatud rajal astumast,isegi seade CEMMED on võimalik kui sellest abi saab.Ülikõrgsageduslikud vibratsioonid mida see patareitoitel töötav medseade tekitab,kui  sätib paika rakuasetuse, tõrjub vigaseid rakke ning ning toimetab lisaks vähirakkudele ka psoriaasiga, kõrgvererõhu stabiliseerijana jm. Triomed Compact on teabe põhjal asisem kui teised kaks kuid seda pean veel oma tohter Helise käest üle küsima. Selles olen veendunud et teema on talle tuttav ning läbikäidud.
Terve rea tarkusi saab välja kaevata imede põllult, mil nimeks internet.Talletan hoolega kõik need internetiaadressid,otsin üles raamatu Sinu teadvuse jõud, mida olen pärast ostu vaid kergelt sirvinud.
Tegemisi ikka jätkub mehel, kes on
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment