Thursday, February 20, 2014

Kahekümne arvamusliidri tänane avalik pöördumine oli uus üllatus

neile,kel poogen/pohh sellest kuidas Eestil täna ja edaspidi läheb. Südantvalutavad kaaskodanikud juhtisid / kui mitmes kord juba/ end võimu juurde tsementeerinud seltsimeeste tähelepanu seisakule riigi sisepoliitikas ja majanduselus.Olles leidnud allakirjutanute seast hulga tuntud nimesid eesotsas kolleeg Andrei Hvostoviga pidasin vajalikuks lisada oma allkiri sellesse loetellu.Kuna kõik antud  pöördumises väljendatud mõtted olid sellised hingekriipivad,millele oleksin ka ise käe alla pannud juba eos kui mindki oleks teavitatud,et revolutsiooniline  sõnum  teoksil.Sest mida häbeneda kui riigiisadel häda mõistuse pärast - järelikult tuleb lasta neil valitsuse orkestris kohad vahetada et muusika paremini kõlama hakkaks. Krõlovil nii ju oli, tema retsept meiegi punastel varnast võtta. Miks sedasi väidan-nüüd tuuakse peadirigendiks Siim kloostri tagant metsast ja senine kepiga vehkinu istub tema asemele europarlamendis.Nagu Putin ja Medvedev,naljatlevad nii paljudki hambamehed. .Läbi vihapisarate.
Veel uusigi sigadusi paljastas vana semu Andres Raid kui TTV saates analüüsis EE lüpsimeistrite töösaavutusi raharaiskamises.Selgus,et elektrisandor põletab hoolega meilt valskusega väljapetetud miljoneid seal Ameerikamaal,olles skeemitanud erilisse võrgustikku Enefiti nime alla seitse firmat, mis investeerinud meie raha kauge maa bisnisesse.Hunt selle papiga,mille eest peaks puuris istuma ülbikjürgen oma semu partsujukuga kuna neid miljoneid me enam näha ei loodagi.Küll aga tuleks karistada seda aferistikampa, kes tões ja vaimus põhjendab elektrihinna mullust,  suisa julma 30-protsendilist tõusu nüüdsest  saastekvootide eest maksmisega.Kuigi EE kodulehel on kirjas,et saastekvoodid on kuni 2020. aastani tasuta...
Kirdõk sellisele pettureist ja valevandujaist koosnevale valitsusele,muud ma ei ütle.Kuulsusetu lõpp Rummu parandusasutuses ehk paneks need pässid ja jobud mõtlema, kui üldse selleks võimelised ollakse.Ma ei ole liiga karm,sest see on tehtut hinnates suisa võimatu. Suured Poisid on harjunud kiitlema kui tublid juhid nad on.Tõepoolest- tarbimismaksud meil 39,8 protsenti euroopa keskmise  28,7 vastu.Tööjõumaksud 53,9,mujal aga 51,2 ning mis ülioluline - kapitalimaksud 6,3 protsenti teiste riikide 20,1 vastu.Näidetest piisab et veenduda meie riik on rikaste ja ülirikaste poole kaldu, ning kui Vuntsi-Siim väidab et ta on teistsugune mees kui Esimene Andrus,on tal riigi kallal hulga parandustööd teha.Pealegi, kraavi poole kaldu olles ei tohiks enam gaasi lisada, nüüd on tarvis liberajalt tagasi suunduda.
Sellega paneb tänasele mäejutlusele punkti
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment