Wednesday, February 19, 2014

Autorollotajate koolitus langes viljakale pinnasele

     Nüüd oskavad ka ilmselt juba sajad vangid, kes kinnimajades ruudulist kuud ja triibulist päikest uudistavad, vabaneda võlausaldajate ja/või kahjukannatajate nõudeist. Keegi nurgaadvokaat on sirutanud oma abikäe neile kes kükitavad kinnimajades ning nuputavad kuidas seaduseaukudes laveerida..Tänases printmeedias leidus tähelepanek, et seaduseandja võiks vangide tarvis lisada seadusesse eripügala mis retside võimalused võlgadest pääsemiseks ära nulliks.
          Pealkirja juurde naastes meenub tähendamissõna jupiterist ja härgadest, kas pole nii.
Väike vahepala-kui KE tähistab peatset valimisvõitu, mis terendab käeulatuses ja millele on õla alla pannud uusbojaaride hool Eesti elu ruineerimisel, kutsutakse kindlasti pidu sisustama kuulus ansambel Bussy Rajad, sest just sõlmiti uus piirileping idanaabriga. Kuulen ja loen paljudest inimestest, kes pole rahul välisminister Paeda tegevusega kes sõitis Kremli lähistele allkirja andma. Ju arutlevad põhjendatult need,kes usuvad et hulga uute kodanike lisandumisel käiks me riigile ülejõu. Mis ka tegelikult tõsi.Teine tõde on selles et põlisvaenlasega ei kehti ükski leping kauem kui kuivab tint selle allkirjadel. Ainus leping mis läbi ajaloo tagasivaatena kehtis oli kahe kurjategija Stalini ja Hitleri leping, kui jagati osa Euroopast. Tõmmatakse ka paralleele Soomega kes oli sunnitud loovutama Karjala ning ei ole minevikus kinni vaid on läinud oma eluga edasi.
Vene huumorit jutuubikesest leides avastasin, et jätkuvad eestlaste pihta lenduvad naljad et eestlased karistavat venelasi sellega et hakkavat senisestki kaks korda aeglasemalt rääkima...
Nostalgiahuvilised on kui moosi sees - just müüdi oksjonil eesti sajakroonine 990.- euro eest.
Nutikatest seadustest on ikka kasu küll-äsja konfiskeeris  Harju maakohus 25-aastase roolijoodiku Jaguar S-Type marki sõiduauto.Tegelt on vist juba sadakond neljarattalist läinud kainemate meeste kätte.Mina meenutaks asjapulkadele et ikka kehtib igivana vene reegel et ilma naise/abikaasa loata ei tohi maanteeameti registribüroos omanikuvahetust vormistada.Mees ei saagi naise teadmata ja loata autot maha müüa.sest auto olevat pere ühisvara..Siit ka uus kont hambu nurgaadvokaatidele kes seda seadust meenutades esitaks auto sundvõõrandamisel riigile valusa kahjunõude.
Kuna minu horoskoop kinnitab et võin saada ajakirjanikuks või advokaadiks, siis viimane mõte passib kenasti teie paadikaptenilegi nimega Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment