Friday, February 7, 2014

Jutuubikust leiab huvitavaid seiku me idanaabrite elust

Täna avastasin ,et putinlik hüüatus-Miks te meid oma liitu ei taha,meiegi oleme eurooplased-kõlab eriti huvitavalt kui vene vangide elu-olukest jälgida. Mida kostavad Brüsseli bürokraadid kui keegi neile nätab, kuidas 16 m2 vanglakambrisse mahutatakse 34 kurjamit, kes magavad seal kordamööda. Või kui saavad teada,et vangimajas leviva tuberkuloosi ravi lõpetatakse siis kui kinnimaja tõbila  medikamendivarud otsa saavad. Toidust ei tasu üldse rääkida, meie türmid on toidupooliselt etemad kui mõni piirijõetagune sanatoorium.Ja veel,üks elupõline kurjategijast vanamees kurtis, et inimese tapmise eest saab korraliku karistuse-neli aastakest, aga kinnimaja akna lõhkumine võib  tuua juba kindlalt viis aastat vangistust.
Ei ole seal elu, ei ole, kui võtta mu lühiülevaade kokku TVsaatesarja Eestlane ja venelane koloriitse tegelaskuju Muti sõnadega.
Täna kaesime Mimmiliisaga pompöössset Sotshi taliolümpiamängude avatseremooniat.Kaugelt oli näha et fantaasiat ega raha polnud kokku hoida kavatsetudki. Oli häid leide,suurejoonelisust ning hea läbiv teema.Ümberjutustus kipuks pikale kuid derzaavalikkus pääses mõjule,mis oligi mõeldud selle ürituse eesmärgiks.
Nuputan kahe kutse juures.Esmalt oleksin heal meelel kaasas kui esimeselt märtsil sõidame rühma  klubikaaslastega tellitud bussis Narva suunas.Seal toimub restaureerimisseminari käigus tutvumine riigi praeguse parima kvaliteediga kroomimistehasega kus vanasõidukite juppe ennistatakse.Teine kutse mu töölaual on lausa austusväärsele kodanikule-palutakse 23.veebruaril Estoniassse vabariigi aastapäeva kontserti austama oma kohalviibimisega.Mo lambasihver polnud juba esiti huvitet mulle saatjaks tulema, nüüd lahenes olukord nii et ta läheb lennujaama lahkuvaile tütrele ja tütretütrele lehva-lehva tegema ja enne pillab minu linna. Küllap ma hakkama saan, suur poiss juba...Peaasi et saaksin oma uued proteesid kätte juba varem, sest senistega ei passiks minna mitte.Kuid kihvatohter ootab mind juba enne, nii et 11.veebr on kas viimane või eelviimane proov. Nii püsibki graafikus teie paadikapten, oma kurssi hoidev Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment