Wednesday, March 27, 2013

Viietunnine veresiirdamismaraton PERHis täna

oli üsna paras katsumus, sest dr.Pokker tuvastas eile pärast analüüsiandmetega tutvumist,et hemoglobiin pole normis, kuigi neerud said õnneks ravimikeemiast puhtaks.Nokk kinni,saba lahti tõdes mu hea tohter kes oli külmetuse tõttu hääle kaotanud ning suhtles sosinal.Mis ei seganud teda mind saatmast verd parendama. Kui mulle täna kell 9 toodi eritugitooli juurde statiivi otsa kilekotike punakaspruuni ollusega,oli mu esimene küssa - kas on ikka A II positiivne ning kas alkoholi ka sees. Sest vedelik oli selline kui Campari või Martini Rosso. Aga medõde muigas ning ütles,et alkot pole teps mitte.Positiivse vastuse korral lootnuks ma, et õhtusel külaliste vastuvõtul kodus saan piirduda vaid apelsinimahlaga,sest jook juba nahavahel.Aga võta või nipust. Pidingi Marju ja Heiki vastuvõtul jätkama eilse teema- Campari coctailiga, mis polnud sugugi paha.
Aga tervelt viis tundi oma tänasest päevast loovutasin siiski terviseturgutusele.Nii et kui 4.aprillil lähen taas arsti vastuvõtule, loodan juba saada saatekirja pärisravile.Näis,kuis läheb. Mina olen valmis. Optimistlik.
Sama ei saa väita olukorra suhtes kui avame piirid idanaabri kurjamitele.Mis tegelikult juhtuma hakkab, näitas ilmekalt eile sarjasaade Kriminaalne Venemaa. Partizanski linnas-uhh mis jube nimi bandiitide asulakesele -juhtus selline lugu,et kohalik autoinspektor otsustas luua midagi osaühingu laadset või kasutada laialtlevinud brigaaditöövõttu.Palunud appi kaks kaaki kohalikust autoremonditöökojast hakati laialt raha teenima.Ment asus oma varustuses ning seaduse täie rangusega kontrollima autosid piirkonda läbival riiklikul maanteel.Juhtus ette uuem inomarka elik väljamaine kallim sõiduk, palus juhil väljuda ning kompanjonid kasutasid kaheraudset miska autovaldajast kulak saata loojakarja.Laip maeti ning auto sokutati töökotta,kus ketistatud ori ehk käekotivarguselt tabatud röövlipoiss oma orja sundaega tasa teenis. Selle päti tööks oli lahutada auto algteguriteks miska suured kaagid saaks juppe realiseerida.Ja raha tuli,nagu selgus ka telefonikõnede põhjal, mis uurimisel tuvastatud.Lugu lõppes krahhiga,sest võltsmendile maanteel ette  juhtunuist  olid kaks prokuratuuri uurijat, kellelt Toyota rekvireeriti pärast meeste eksekuteerimist. Mehed olid teel tööülesannete täitmisele ning jõugujuhist ment ütles kolleegidele kohe,et suurem jama nüüd kärgatab sest jalule aetakse parimad nuuskurid...Ment menti tunneb,sest nii juhtuski ning pätid said teenitud palgad. Autoinspektor eluaegse tasuta ülalpidamise hallitrellihotellis, tema alluvad lukkseppkaagid aga kumbki kaheksateist aastat istumist kohas, kus näeb vaid triibulist päikest ja  imekaunist ruudulist kuud. Täienduskoolituselt vabanenuina on neil lootust pääseda Shengeni viisaruumi, kus veelgi avaramad võimalused oma karjääri jätkamiseks.Seda muidugi juhul kui Euroliit otsustab tingimusteta kogu pätikarja oma rüppe võtta.Putin vist veidike juba kahtlebki selles kui aeg-ajalt kipub taaskordselt tõestama - seltsimehed, aga me oleme ka EUROOPLASED. 
No tere talv,  kostab seepeale endiselt pikisilmi kevadet ootav,
kuritegeliku minevikuta paadikapten Neemo E Poldre 

No comments:

Post a Comment