Sunday, March 10, 2013

Pole Eesti piirivalves vist enam

teenimas ühtki nõukaaegse karastusega ohvitseri. Selgus,et eesti piirivalvurid käivad Kreekas ja  Hispaanias abiks illegaale tõrjumas.Siit edasi rändas mõte tagasi,punase impeeriumi piiride valvureile.Kes valvasid piire seestpoolt,et rahvas välja ei hiiliks.
 SELLE LOOGIKA KOHASELT PEAKSIME APPI SÖÖSTMA NENDE RIIKIDE PIIRIVALVELE, KELLE RAHVAS KODUMAILT VÄLJA IMBUB.Oleks ju lihtsam,kui neile riikidele okastraataed ümber vedada ning piirivatid seisaks näoga oma riigi ja inimeste poole.Praegu püüa tuult põllult ja pilusilmseid eesti  metsadest.Humoristid naljatlevad et võõrad tulid kohale Misso taluperemees Niilo kutse peale, kes lubas tulijaile anda vana talumaja ning tööd oma agraarettevõttes.Ka ootavad eesti ettevõtjad pikisilmi hirmodavat muulastööjõudu,kes riisipeotäie eest töötaks 24/7.Sest praegu on olukord kurb...kolme-neljasaja euro eest kuus ei taha keegi ametis käia. Pealegi ei jaksaks firmaomanik kõrgemate palkade puhul lubada oma perele kahte turismireisi aastas ega endale Bentley väljavahetamist kui uus mudel turul.
Teiste riikide piiride valvamine oleks eesti poistele hoopiski etem töö kui Soomes küproki panemine.Sest sõit töökohale ning töörõivad/vorm oleks tellija poolt pluss mitmekordselt suurem,garanteeritud palk raske, kuid mitte kontimurdva töö eest.Praegu on Eesti vabaduse kaitsel vaid 30 mees,kohe rakendub suurem tellimus ning siis on tulus amet juba sajal noorel mehel. GALIL-automaati pole raske selgeks õppida ning Nissan Patroli juhtimine on rohkem lõbu kui töö-mulle igatahes.
Oh,kui see aastatekoorem kukil ei oleks -mina läheks küll pikemalt mõtlemata uusi väljakutseid otsima.Silm on terane küll,et läbi optilise sihiku toimuvat uudistada ning triklisõrm paindub piisavalt.Aga sellest vist ei piisa tohtrite kontrolli läbimiseks.Nii peabki jääma kodo koti pääle üks murtud mees
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment