Sunday, March 17, 2013

Lõbusamad päevad meil kodus nüüd

sest meeliülendavaks tegevuseks Luxembourgi printsess Annale väärilise vastuvõtu korraldamine. Esmalt titevoodi, mille tõi Annika Pärnust ning mis tuli laenuks võtta. Siis veel voodipesu ja ööpotike, mida polnud raske hankida Kristiine keskusest. Titekäru ongi veel puudu, aga see tuuakse. Sest eilseks planeeritud ostudiil jäi katki-teine huviline kes oli varem broneerinud, ilmus välja.
Kuna koerad on neidise lemmikud, ootan huviga meite Sissy ja Annakese esimest kohtumist.Mis kindlasti on noorele daamile erutav ,sest kööginuustik hakkab saabuja üle rõõmustamiseks üpris valjusti kilkama. Kuidas jääb tirtsu päevase magamisega, on raske ennustada. Nagu sedagi, milliseid ettejäävaid juhtmeid hakatakse pistikuist välja sikutama.
Muide, minu tervis hakkab paika loksuma - niipalju kui see tõbi võimaldab.Näiteks täna pole valu üheski lihases ega vasakus neeruski.Järelikult on dr. Mare Kolk oma ala asjatundja, tõeline valuarst. Retseptid ilmuvad apteeki suisa kahe-ahvi-kiirusel, sest e-riik ikkagi.
Kuigi Liisale kinkisin naistepäevaks kalli e-sigareti, mille abil ta lubas loobuda nikotiinipulgakese kaifist,ei tee ta seda mitte.Ikka nuumab riigikassat uue aktsiisimaksuga, ostes ehtsat suitsu edasi nagu päris eluaegne kõhvitegija muiste.Näis, kaua veel.Sest kui plikatirtsuke majas, ei siis enam ehtsat tubakat tõmmata tohigi.
Tallinna raad, keda rahvasuu teenitult seakarjaks kutsub, on suure tasuta transpordi kära varjus saanud toime tõelise sigadusega.Erivajadusega inimesed ehk inimkeeli invaliidid peavad 1.veebruarist tasuma oma sõidu eest kaks korda rohkem elik tervelt 40 protsenti teenuse hinnast.Nojah,eks vaegurit ole kõige kergem lüüa-ta ei löö vastu.Hakka või taevaisa paluma et too vaegurivaenajaile endile püsiva puude saadaks.Küllap siis tuleb mõistus koju tagasi.
Rõõmu teeb aga see et meie rahval jätkub tervet mõistust mitte ärrituda riigiisade äraütlemata suure kurjuse pääle, kuna meile tobedad võrgutasud elektrihinnale otsa keevitati.Vaimult terved inimesed ainult naeravad selle juhmuse üle. Nii leiate viimasest Maalehest pilapildi kus rannakalur müüb oma saaki.Lauakesel on üks alusetäis räimi ja kaks hinnalipikut.Esimesel seisab räim-2 eur. ja teisel võrgutasu- 8 eur.
                 Lihtinime saab aru küll, aga kas ka kutsutud ja seatud, selles ei või kindel olla.
Luigepoju Ekspressen avaldab pika loo Nälgiv Talinn, kus juttu sellest et aegunud toiduained viiakse kätte abivajajaile.Eestis on ühtekokku 21 585 abivajavat peret, kes elavad toimetulekutoetusest.Neis kasvab 12 108 last.Neile viiakse ka müügipäeva ületanud nätsu.Mulle meenub punapropaganda päevilt kui olin veel lapseeas. Ajaleht kirjutas,et närimiskummi mõtlesid välja ameeriklased,et petta tühju kõhuga neegreid kel pole raha toidukraami ostuks-närivad kummi ja tunnevad et said kõhu täis. Minu küsimus suurele ringile-kas oleme meiegi nüüd niikaugel oma teel helgesse tulevikku ja viie rikkaima riigi sekka.
Lõpetuseks meenutan tubli rahandusmehe ja isemõtleja Jürgeni sõnu-meil on riigis kõik hästi, ainult üksikud pole miskipärast rahul. Kes ikka rahul pole, helistage ja kirjutage talle
soovib paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment