Friday, March 8, 2013

Mina usun Andrust

aga kumba,küsite teie.No ikka Esimest Andrust kõigepealt.Tal on nii soojad, südamlikud silmad kui ütleb
-Kõige parem elekter on säästetud elekter-Kahju ainult,et elektrisandorid teda ei usu.Kui kogu rahvas on üksmeelselt pool aastat elektrit säästnud, kinnitab Eesti Energia,et kuna kokkuhoid ei võimaldanud tootjal  kasumiplaani täita,tuleb tariife tõsta/Sic/.
     Ka Teist Andrust tuleb uskuda,kuigi teda praetakse aeglasel tulel ning hoitakse lühikese rihma otsas,ei lubata tagasi suuskadele.Just teatati,et kõrge dopingukohtu uus otsus tuleb alles märtsi lõpuks.On palju ja enamgi veel kahtlasi kohti ses dopinguvastases sõjas ning analüüside tõlgendamises.No saame siis näha,pole ju kaugel see märtsikuu ots.
Otsatu on minu huvi internetiportaali vastu, mis kajastab Venemaa autosõitjate poolt nn pardakaamera elik videoregistraatori poolt jäädvustatud kohutavaid ja vähemkohutavaid autoõnnetusi.Julmad kombed on seal  roolihoidjail,kes ei näi miskit pidavat foorituledest ega tavaristmike ületamisest,et veoautol nagu väga  vajalikest  koormakinnitustest ega libedasõidu iseärasusest.Pikivahest või jalakäijaradade austamisest polegi mõtet heietada,vaadake ise.Igasugustes sõiduoludes kiputakse nii vasakult kui paremaltki mööda tuhisema, mis on pea veerandi avariide põhjuseks. Kui midagi eespool juhtunud, ega siis kohe peatuda kavatseta nagu ka siis kui otse sinu ees auto kraavi kukerpallitanud.Kobigu ise välja kui ellu jäi,mis meil temaga asja.Sõit läheb ikka täiega edasi. Eluaeg rooli hoidnul on paganama põnev seda üliülbet sõidustiili ja kõiki  surmapõlgavaid liigutusi jälgida kuni kell kaugele üle südaöö roninud.Justkui istuks autoroolis nende vaprate vene sõjameeste pojapojad,kes oma  laskemoona lõppemisel oma tankiga vaenlasse tanke rammisid..
Mis oli lahti sõja alguskuudel kui punaarmee päästsid vaid kiired jalad.On selgunud dokumentide põhjal,et kellegi kuri käsk saatis sõjaväeesheloni piiriäärsete alade asemel kusagil mööda lõputut Venemaad uitama, samas veeti kohale arutul hulgal püsse ja laskemoona,mis kõik langes sakslase kätte. Võimud aga hakkasid sõja puhkedes oma erastaffi tagalasse vedama  veoautodel mis olid mõeldud riigivara päästmiseks.    Sõjatehnika liikumiseks vajalik kütus jäeti kohale toomata,keegi ei täitnud käsku peita sajad lennukid  armeelennuväljadel  vaenlase õhuluure eest ning enamus aeroplaane purustati maapinnal,sest olid heaks sihtmärgiks sakslase pommitajatele etc. Ajaloolased, kes mulle seda kõike internetis dokumentide najal esitlesid,seletasid  juhtunut vene tavalise korralagedusega... Kui olete kuulnud just selsamal põhjusel uppus Soome rannikul ka legendaarne Russalka.
Põigates tänasesse päevas tuleb tõdeda,et kuigi Sissy veel täiega jalga maha ei toeta, lippab õues ringi ja kilkab kut ennegid.Kuigi õudsalt kõhnaks jäänud teine.
Endast polegi õieti midagi pajatada kui välja arvata et tableti mõju raugemisel muutusin tund enne keskpäeva justkui puuhobuseks-ei istuda ega astuda. Siis avastasin et Tramadoli võib võtta ka nelja tunni tagant ja mure läkski kui puu taha.Ja ikka olen rõõmus,tõdeb
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment