Thursday, March 7, 2013

Oleks justkui hambutud seaduseandjad

meil ametis,tuleb taaskord-kui mitmes juba-tõdeda. Eilses Pealtnägijas kurtsid paljud pettasaanud, et internetist ostetud kallid kaalualandamise preparaadid ei toimi. Mõned võtsid isegi hoopis kaalus juurde. Resümee tarbijakaitselt oli selline et juba keelatud on see USA petukaubaga äritsemine. Ent täna kui avasin oma mailboxi, leidsin sealt taas tollesama vaarikaketooni pakkumise, nüüd juba soodushinnaga. Siit ka järeldus et Eesti Rahariigis polegi võimalik teatud seltskonna rikastumist pidurdada. Putini Venemaal küll midagi ette võetakse.Nüüd keelatakse riigitüüri juures olijail välismaal kinnisvara omamine,kõrgametnikud ei saa enam oma altkäemakse investeerida Vahemere-äärsetesse villadesse ega hulga miljoneid maksvaisse luksusjahtidesse.Kas nad kolivad nüüd ära mõnda teise riiki nagu näitleja G.Depardieu Venemaa tagaserva.
Mis oli eilseis uudistes veel huvitavat.Vana Jossifi surma-aastapäeva puhul tehti Tallinnas tänavaküsitlus.Oh mis imet, selgus et internatsid olid kõik kolinud kodumaile tagasi. Kõik siiajäänud normaalsed vene inimesed olid üksmeelsed - selline mõrvar ei vääri muud kui hukkamõistu.Igaüks väljendas seda omal moel kuid neid stalinlikke õudusi ei meenutanud hea sõnaga mitte kui üks vastanuist.Ajalugu oli liiga valusalt puudutanud nii neid kui meid. Integratsioon tegelikkuses, mõtlesin mina.
Veel huvitavaid seiku igapäevaelust. Saabus veearve, mis näitas et minu hoiatus torujürile-eimingit pöörete kiirendajaga veemõõtjat minu keldrisse-jõudiski pärale.Kui seni olid kuu veearved üle 30 euro,siis nüüd napilt üle 18-ne euro.Kui võrdlen seda oma elektriarvega siis leian veel mõnda huvitavat.Big Beni poistel elik inglismannidel kellele Tallinn oma veerahalüpsimasina maha müüs on  nutikuse vallas veel kasvuruumi. Kui nad näeks kui leidlikud on elektrisandorid, teeksid kohe sama. Arvel kajastuksid lisaks kasutatud kogusele VEE EDASTAMINE, TORUÜHENDUSE TASU,KUUTASU,TAASTUMISTASU JA AKTSIIS... Õnneks pole neil täna nutikat abilist, kes elektriarve sepitsused englishisse pistaks. Loodan ja usun,et sellist eesti rahva vaenlast meite hulgas veel pole,pakub teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment