Wednesday, March 6, 2013

Mure on majas riigivalitsejail

juba kurdavad, et rahvas ostab aina moodsamaid, vähem kütust neelavaid autosid ning aktsiisirahakott jääb ikka õhemaks.Varsti pole vist sealt midagi varastada,peab uusi nippe õppima.On veel keegi kes seda kurvalt pealt vaatab.See on meite MaksuMikser, kes sihib peamise ministri tooli ning mõtleb luksusauto maksule. Sest suurelitraazilised olevat luksus.Mina juba tegin poisile tünga vahetades võimsa ja kuluka Grand Vitara 2,4 säästuauto vastu, mis hoopis kergem ning mida sikutab edasi 1,6 mootor. Kusjuures häbematult hästi, peab nentima. Sveni teeb see kurvaks küll, kuid ega,s mina jaksa riigivankrit mäkke sikutada.
      Riigiasjust veel.Valimised lähenevad,mõtlen mina kui vaatan häid seriaale Võimalik vaid Venemaal ja Kriminaalne Venemaa. Mis on neil seost valimistega, küsite. Eks ikka omale e-valimistega võimu põlistanud reformerid võivad olla õudust sisendavate vene elu lugude tellijaiks.Sest kuidas muudmoodi suunad tavavalijad oma poiste poolt hääletama kui kolli ei näita.Vana koll ise on ju mede kesikute pealik, kes klounaadi viljeldes on ammu minetanud tõsiseltvõetava opositsiooni liidri maine. Kahjuks. Sest igas normaalses demokraatlikus riigis on arvestatav opositsioon vajalik nagu hapnik hingamiseks.Tõmbaks käsipidurit kui ülbikud hoogu minemas. Jürgenisarnased liiga õhku täis lähevad ja reaalsustaju kaotavad.
Kui nüüd vahelduseks pereasjust mõelda siis pole palju jäänud päevani mil kena Luxembourgi printsess Anna kohtub meie pisikese valge pitsuga. Näis kas koerakesed on ikka veel preili lemmikud kui Sissy ta äreva haukumisega vastu võtab.
      Mina plaanin kohtumise auks viia ta koos emaga Rocca keskusse  ning leida mõnest lasteriiete poest armsa  printsessiväärilise heleda kleidikese millega saab oma kodulinna tänavail rahvast üllatada.Pole ju keeruline teha rõõmu väikesele inimesele. Kes juba oma olemasoluga teeb suurimat rõõmu hoopis meile, nendib paadikapten Neemo E Poldre  

No comments:

Post a Comment