Monday, March 25, 2013

Huvitavat meie konnatiigikesest

kus lööb laineid Erki Noole arvamusavaldus,mis sisaldus tema meilikirjavahetuses geiaktivist Lisette Kampusega ning avaldati Luigepoju Ekspressenis.Suguelu teisitimõtlejaid jumaldavas Euroliidus oli see ettearvatult taunitav,sest sportlasest poliitik  väitis otsesõnu,keerutamata VÄLTIGE PRAKTISEERIVATE HOMOSEKSUAALIDE SELTSKONDA.
Mis selles hoiakus halba, küsiks mina. Nii mõtleb vist iga hetero-tehke oma kapis või kapi taga kuis süda lustib,aga ärge suruge omna eluviisi ja harrastusi peale paraadide ja pidustustega.Sama ütles neile ka inglise kuulsam geirahvas, kes suunas tunamullu mõtteteraviku Balti homoseksuaalide poole, öeldes elage oma elu, lõpetage need ühiskonda ärritavad protsessioonid. Selle viseeriks ka allakirjutanu,sest pedikud mind ei sega kuni nad oma kallakuga mu peret ei ohusta.
Täna tasub me uut ja suurt liitu märkida ära ka plusspoolelt.Nimelt on Küprose rahajamad tõstnud kilbile pankade julmad võtted,kes kodulaenudega jännijäänuilt kohe elamise võtmeid omale nõudes võlgniku ukse taha tõstavad kui tuppateinud kassi.Näen selles näpuviibutamises head võimalust ka Eesti seaduseandjaile, kes hea tahtmise korral võiksid nüüd asuda meiegi pankade käteväänamispoliitikat ohjeldama,keelates sellise rekvireerimispoliitika.Sest midagi inimese kaitseks teha pole mitte patuasi.
Vahelepõikeks.Internet pakkus mulle täna,et minu sugupuus on juba 966 inimest.Vist olen juba märkinud, et kuulsaim inimene keda Geni minu perega seoses kajastas, oli skulptor Amandus Adamson.
Elu kiskus kohe igavamaks kui Berit oma Annakesega Haaberstisse,teiste vanavanemate poole kolis.Sissy oli hommikul ärgates hämmingus,et lapsuke kadunud.Käis ja nuuskis kohas,kus oli seisnud lapsevoodi.Siis läks joonelt kamina juurde kus olid koos neiukese mänguasjad ja raamnatud.Sealt vajalikku infot saamata marssis esikusse, kus nuuskis ümber lapse vankri. Arusaamatus pilgus, läks ja heitis oma aseme valgele nahale. Kuhu jäi mitmeks tunniks kuni nälg näpistama hakkas ning kööki kausikese juurde sundis.
Nõmme Leht palus mu koduküla inimestel teha ettepanekuid keskust läbiva liikluse parendamiseks.Mulle sähvatas pähe,et veoautode transiitliiklus Pärnu suunal oleks võimalik lihtsa võimalusega lõpetada,tehes sõidu Mustamäelt Kadaka teele raskeveokitele ladusamaks.Vaja on vaid uut liiklusskeemi ning foori sinna,kus ARKi eest läbi sõites saaks lahedalt sooritada vasakpöörde.Ja oletegi kiirest ning hõlpsalt Pärnu suunal, jättes vahele korgi/ummiku Nõmme keskuses vana miilitsamaja ees.Kuhe veoautod kahele sõidurajale ära ei mahugi.Ja taas on meedias juttu sellest,et vähem kui 10 protsenti kogutavast aktsiist läheb omavalitsustele kelle hallata on  40 protsenti avalikest teedest. Siia passiks täienduseks Euroopa transpordivoliniku Siim Kallase arvamusavaldus et Eesti vajab teedemaksu.Usun,et ei eksi -see eeldab Jürgeni ja Euroopa parima peaministri väljavahetamist.Need kaks on esimesed kes sirutava oma aplad sõrmekesed selle raha justkui hõlptulu äranäppamiseks.Sest kui töötukassa ja/või haigekassa olid saanud korraliku väljalüpsi, haarasid suured poisid sellest kolme- lõvi- osa sedamaid riigikassasse.Nii läheb ka uue maksu puhul,võin pea anda
sedastab paadikapten Neemo E Poldre 

No comments:

Post a Comment