Sunday, March 24, 2013

Halamist/hälinat ja raevu Partsujukult kuuleb

sest rahvalüpsjate klubi Eesti Eenergia nõukogu liikmed olla lekitanud meediasse kuritegeliku plaani nõuda maksumaksjailt lähiajal kuni miljard eurot oma kõrgete ambitsioonide realiseerimiseks.Kavas on lisaks elektrile hakata müüma kolme,alles  plaanitava uue tehase põlevkiviõli, uue rajatava põlevkivielektrijaama toodangut, kusjuures pole esitatud täpset investeerimisplaani. Usun, seda ei saagi detailselt avalikustada, sest tegutsemine Utah osariigis ja Jordaanias polegi mõeldud teadmiseks suurele ringile.Saladuseloor peab seda varjutama et elektrihinnaga nööritud rahvas ei pistaks pröökama.Nii partsutas Juku vahkvihas, et kohe tuleks välja vahetada poliitikuist EE nõukogu liikmed.Nagu Sitsiilia maffia kõrvaldas lobamokkadest bandiidid.
Teine saladus poisi valitsusvaldkonnas on gaasihinna tõus. Lekitatud on, et gaasitorude sundmüük euroonude käsul tõstab gaasihinda 4,5 protsenti. Aga seda riigisaladust tohime teada alles alates 1.aprillist...Kuna mai lajatab juba uue tariifiga. Arumaeisaa, miks peab neid toiminguid nii hoolega varjama, kas peljatakse seda et kordub Bulgaaria stsenaarium, kus energiakandja hinnatõus kukutas valitsuse.
Lõbusama poole pealt ka.Moodne aeg nõuab moodsaid lahendusi-teadurid on tuvastanud,et äratuskella plärin või hommikuraado lärmamine pole paslikud äratajad.Hoopis tervislikum on soetada üks korralik koidusimulaator. Saate loodusliku valguse spektri elik päikesetõusu imitatsiooni. Lambike pakub järk-järgult tugevnedes koiduvalguse efekti.Mis mõjutab organismis stressivaba hormooni tootmist.Hooajadeprekat saate tõrjuda Soomes valmistet valgusteraapialambiga. Kokkuvõtteks-kus häda kõige suurem, on me tubli elektrisandor kõige lähemal.
Kurvema poole pealt ka-narkosurmad on Eestis euroliidu kõige arvukamad,  koguni seitse korda rohkem kooleb meil süstlaorje rohkem kui mujal suures ja üksmeelses liidus.Nüüd, viimases hädas,sündis Eesti  narkopolitsei, kes hakkab operatiivselt allakäiguteele suundunuid kantseldama.Minu küsimus-miks oli vaja juba ligi aasta varem luua internetipolitsei. Kas see oli hoopistükkis suurem mure
küsib teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment