Saturday, December 25, 2010

EestiPoiss

eilset jõuluõhtut südamesoojusega meenutab.Pojukesed olid võrratud oma armsate päkapikumütsikeste ja -sussikestega.Patrik laulis inglise keeles Aisakella ja siis kukkusid nad kingiks saadud Jeep Rubiconi puldist juhtides vigursõitu harjutama. Lusti oli kogu raha eest,mis autosse investeerisime.Pärast hakkasid pojukesed pildistama,öeldes iga klõpsu eel: "Võtan rahvast". Siis mängisid kingikotist saadud lauamänge,lõbus ja lahe õhtu oli.Latsekeste magamamineku-aegu kolisid noored uude majja Aliast mängima ja lõpetasid alles kell viis hommikul.
Täna tulid Marina ja Juri meid tervitama,kipuvad Peterburgi läbi lumetormi, mis lõiganud paljud eestimaalased tsivilisatsioonist,jätnud 1200 peret elektrita.Ja päästeamet käib autosid hangedest välja kiskumas. Lõuna-Eesti ja mõned muudki paigad Scarletti-nimelise tormi meelevallas.Julguri temp on Ksenia vanemail seiklusi jahtima minna,pealegi kui Hädaoru-nimeline õnnetusepesa teel varitseb.
Jensu autol rehv tühi,rattapoldid töökojas ülekeeratud,sestap läheb noorpere meie dziibiga spa-sse ja kinno ja hotelli ja...aga meid tuleb Heiki haarama oma autoga,et kodust välja pääseksime.
Aga kuusepuu on meil Jensu esimene katse ise metsast jõulurohelist hankida.Latv on lausa vastu lage.Mimmi arust võiksid oksad vähe tüüakamadki olla,aga muidu on lahe.
Raskustega võideldes see uude aastasse sõit vahel sujub.Ent veelgi raskem on elu linna lähedal maal:taas on umbe tuisanud Raasiku-Kostivere tee.Mis teemeistriga lahti.Miks iga nädal sama jäme jama just neil?
Eestlased on avastanud Hiina kinnisvaraturu piiramatud võimalused.Nii ongi ettevõtjail sihikul kinnisvaraportaali maimaikuai.com loomine.
"Maimai" tähendavat ostmüük ja "kuai" - kiiresti.Sihtrühmadeks on kinnisvara otsivad välismaalased ning kinnisvara osta, müüa või rentida soovivad kohalikud.Kuna mede Mimmi on koolitatud kinnisvaramaakler,ei jää temalgi muud üle kui tütar Beriti käest hiina keele tunde võtta(?)
Mõjuagendi-skandaali valguses pakkus Rohke Debelakk just välja,et võiks luua ka riikliku lekitaja ametikoha.
Kel pole midagi lekitada,ärge kandideerige.
Jõulutervitustega
ikka teie Neemo E.Poldre
Kas sahamehele akna taha pekki panite?

No comments:

Post a Comment