Thursday, December 16, 2010

EestiPoiss

hämmastusega kaeb ja kuuleb,et Hädaoru saaga järjest suuremaid tuure kogub.Nüüd on Maanteeamet oma teehooldevõimetust varjates hakanud nõudma,et lumetormis oleks kolonnist möödasõit keelatud ja et raskeveokid üldse liikvele ei läheks(?)Kas on raske tulla lumekettide vajaduse promomisele?Norras jm ei tohigi tõusudele kippuda kui talvel pole suurte veoautode sussid ketistatud.Meil oli isegi enne mu insulti saadaval sõiduautode lumeketid.Arvatavalt Hiinas tehtud,ei pidanud need vastu tervet hooaega. Aga teelt koju ikka teve nahaga pääsed ju.
Küll ei pääsenud tuhatkond parvlaeva Estonia reisijat,kes sügistormis koos laevaga hukkusid.Täna tõstatas teema taas kapten Ülo Kollo,kes mulle Soome reiside päevilt tuttav kui Georg Otsa kapten.Põhjendatult selgitab too Lilleküla mees,et polnud võimalik sellises versioonis uppuda-mängus võis olla torpeedo,ehk mõni Vene või US allveelaev.On ikka julmad need suurte poiste mängud-mind huvitab,kas samaaegselt lähedal peetud NATO mereõppuste käigus poleks olnud võimalik treeningu mõttes reisijaid päästa?Kas puudus poliitiline tahe? Kollo küsib: miks merepraktikas tavatu aktsioon-vraki betooniga katmine üldse tehti?
Liiklusseaduse rakendamine on edasi lükatud poole aasta võrra,see on normaalne uudis.Aga parlamentäär Jaanus R. nõuab hoopiski privaatsusseaduse nuputamist.Et ei korduks tema äsjane jama "tundmatule" omanikule kuuluva suvilaga Vahemere ääres,mis kord Belgia ekspolitseiohvitseri,kord Jaanuse kaasa oma.
Väike majake-aga jama suur üle kahe riigi.Muidugi on vaja seaduse jõudu,et kõiki kirjasolkijaid eemale tõrjuda.Papa ratsod kappavad kah välkude sähvides ümber asiste inimeste varade ja tegemiste.No milleks!
Pommuudisena serveeriti täna sedagi,et VanaSavi on Kremli poiste mõjuagent(?)Kapo e Kavalad Poisid viskasid killu,et vana poliitikahai valimiste künnisel lihapottide mant eemale tõugata? R-klubi karvane käsi kulissidetagusest välgatab.Trumpäss peab mänguvõidu tooma-aga kuhu jääb mängu ilu?
Hasartmänguseadust vaja uuendada,Jaanus!
Parimad advenditervitused
saadab teie metskapten
Neemo E.Poldre
Kes on teel rahvusvahelisse meediaklubisse Impressum
läbi talvekülma ja hangede visalt edasi.

No comments:

Post a Comment