Wednesday, December 22, 2010

EestiPoiss

no saab siis näha,millega päädib me linnaisa scandal.Rahvas juba kiitleb internetis, et ei loobu vana Hundisilma toetamast.Oli ju karta,et kaastundlikumad kaasmaalased asuvad pekstava selja taha ritta.Sest eks ka valge telk,ristiga katusel ja tuntud arhitekti Vilen Künnapu looming Kadrioru veerel ning ka juudi sünagoog on kerkinud mingi võõrsilt kohaleujutatud mammona toel sinna Ahtri kanti.Käbinäksijadki võõrailt lisaks pähklitele vääringuid vastu võtnud,kas jälle pada sõimab neegrit,ühed mustad mõlemad?.
Muide,avastasin,et minu kustumatu ind kompida oma piire hakkab jääma kergelt külma ja lumerohke aja varju.Nii jõudis küll minuni teade,et otsitakse Maanteeametile uut juhti.Peadirektorit. Kuid seekord ei tõtanudki ma oma CV-d pakkuma.Palganumber vist ei olnud eliitkodaniku tasemel. Ka parteitu isanda,tänase vabahärra positsioon vast ei passiks otsustajaist suurtele poistele,kelle väärilist raha ootaks raske töö eest isegi.Nii 60...120 tuhat eeku kuus.Miskipärast pakutakse vaid hädised 40 tuhat(?)
Kuigi null otsas sellel,mida maksti toona ARK-i pressiesindajale kui seal kuus kuud kuni aastake vastu pidasin.Ent nüüd võin neile vaid essee kirjutada teemal "EESTI TEEHOIU SUURIMAD VÄLJAKUTSED JA ARENGUVÕIMALUSED",mida juhikandidaadilt oodatakse. Sest nipp ilmselt vana ja järeleproovitud:kõigist nägemustest vormitakse üks hea koonddokument,millest saab lauajuhend ühele oma klubi poistest,kes lõpuks kohale määratakse.
Remark:Liizale ei tohi midagi rääkida tundmatutest naistest,kellega lävin.Olles kuulnud mu eilsest juhuvestlusest kooliplikaga liinibussis,oli kergelt häiritud-miks tülitan võõraid tüdruklapsi? Mis sest,et minul kõlblik kuni...juba seljataga,aga piiga mulle lapselapse-ealine.
Luuavarrega paugutamisest asi väegade kaugel on,et te teaks.
Huvitava paralleeli tõmbaks.Kui eelmises liidus kutsusime kauge pealinna juhtoinaid Kremli puruvanakesteks,siis nüüd on arvamusliider H.P. hakanud uue Kremli mehi kutsuma eromandariinideks,kes suure sõja lõpul mitme aastakümnega ehitasid üles liiga läbimõeldud sotsiaalhoolekande(?),mis olevat utoopiline ning mille läbipõrumist ei taheta tunnistada.
Teine oluline tähelepanek pärineb ühelt mu lemmikult Andrei Hvostovilt,kes leidnud Wikileaksist,et meile ammutõotatud Põhja-Atlandi Liidu kaitseplaan suht hiljuti ilmavalgust näinud on.Mida veel rahvale valetasite,Stenbocki poisid?
Punkti panekski naljaka uudisega Postimees Tallinna veergudelt.Keegi taksojuht oli Mahtra uulitsal kliendiga tekkinud arvekonflikti kukkunud lahendama õhupüssist(?) tulistamisega.Siit tulebki kirjutajast õhkuvat autori plikatirtsulõhna: tänaste moodsate pneumopüstolite juures ei kannaks keegi kaaasas pikatorulist, ühelasulist. Pigem siis kuulikassetiga ja pidevalt laskevalmis relva mis mahub taskusse.
Olge tähelepanelikud,relvavennad
ja häid lähenevaid ning jõulurahu
ikka teie vana metskapten
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment