Wednesday, December 8, 2010

Eesti Poiss

märkas eile invaliidide kojas,kui oli laekunud Liisi Koiksoniga jõulukontserdile,et oli me lonkav rajaleidja,teie metskapten, jälle õigele teeotsale sattunud. Kui oli uue väljakutse vastu võtnud ning ning Eestimaa Roheliste mõttekaaslaseks hakanud. Sest vastvalminud USL on täis vasturääkivusi,mis lausa eluohtlikud.Näiteks vaegureile. Kelle ratastool on kord võrdsustatud jalakäijaga maanteel,kes peab liikuma vasakul teepoolel näoga vastutulijate poole,omades seejuures taga vasakul punast helkurit(milleks?).Teisal aga peab ratastoolis invaliid veerema paremal pool,sõidureas koos muu liiklusega(?)ELIL-i tegevjuht Auli kutsus seepeale tänaseks kohale mu hea tuttava, kolleegi ja tubli liiklussaate tegija nimega Allan Muuk,kes loo telepurki pistab ja nii songiseppade teose ära põrmustab. Andku vana liiklusjuht Mati mulle andeks,kuid olen aastate jooksul saanud jälgida, kuidas B-kategooria autojuhi ettevalmistusega endine ETA direktor pealinna liiklust juhib.Muidu lahe mees,aga miks just sellisel postil, mõtlesin ikka.Partei meid juhib,mis parata.Oleks Harri Lehiste veel elus,ütleks-Tsäbovõitrate aeg on tagasi.Ka künkarahva seas.
Remark eilsest kontserdist.Nii täismajale pole me invamaja juht Tauno veel üritust teinudki.Lahe oli kuulata Liisit kui oma teist tuttavat inglihäälset Liisikest-Lillekest,kes laulab samuti a capella ning mikrit ei vaja.Kui Koikson laulis Korzetsi sõnadega laulu taevatähtedest,sulgesin silmad ja kuulsin Liisi Lille häält.
Pean vist talle meilima ja teatama oma emotsioonidest ja äratundmustest.
Remark.Tänasest meediast torkab taas silma,et eesti poliitikuid ei saa süüdistada liigses demokraatialembuses.Vastne noor aselinnapea Borodich pakub rahvale oma mõttetöö vilju:parkimistasud peavad pealinnas kerkima,trammirööpaid tuleb ohtrasti lisada jms etc. Mäletame eelmisi isemõtlejaid:üks tahtis kõik trammirööpaid üles kaevata,teine kutsuda terve Eestimaa elajad kokku Tallinna asustama(?)Linnriigis ju lihtsam-pole kaugelt tööl-koolis-lasteaias käia,vallavalitsused ja külakoolid ning postimajad saab likvideerida.Praegused suured juhid oma kavatsusi avalikult ei deklareeri,kuid tegutsevad samas liinis: likvideerivad elu maal.
Mis mulle veel meenub:kui pealinna parkimistasud kord taas järsult kerkisid,kilkas keegi asjapulk raadios: MIS TE KURDATE,HELSINGIS ON VEELGI KALLIM(?) Nüüd ootangi suure põnevusega,millal me rahamures meer kehtestab veel koeramaksu.Eks kiibistamine olnud ju tausta kindlustamine,rahaloomakeste arvelevõtmine?
Kui on ettepanekuid väljalüpsiks,helistage linnaviletsusse või saatke kiri.
Sõbralikult teie
metskapten,elukunstnik
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment