Tuesday, June 1, 2010

EestiPoiss

Moens,kõik te nupuvennad,kes te ilmastilma kavalaid käike välja käite-Kui Okka Gunn veel oli elektrikrahv elik EE peadirektor, pani mehike oma promoaparaadi tööle.Ostke kõik öist elektrit,seda saab poolmuidu! Pole ju võimalik jaamade tööd koguda,salvestada.Öösiti töötame tühja,keegi ei tarbi...Ja mina,ullike,ostsin majatäie elektriradikaid otse tehasest,soodukaga. Ja üleaedsest autoärimees Toomas,Opeli maaletooja, ehitas me naabrusse uhke villa,pani iga kõnnitee alla elektrikütte nagu ka garage seintesse ja mujale, basseinigi.Siis aga puges voolunõel kotist välja-seda ju märssi ei peida.Tariifid kargasid taeva,isegi rikkur Sõõrumaa ohkis ja ähkis, et basseini ei jaksa kütta.
Nüüd aga lõppes kogu pull fiaskoga:finito la comedia.Täna käis montöör ja rabas seinast kahetariifse,asendas tolle tavalise, ühetariifsega,see pidu sai läbi.Miskipärast ei kiputa vahetama vanu,sovetiaegseid mõõdikuid mis valetavat kliendi kahjuks.Nagu tõdes hiljuti tarbijakaitse.Egas toitjakaotuse-pensionist saa elada. Rahale mõtlemine takistavatki elust rõõmu tunda,tuvastasid miskid teadusejüngrid justsama.
Paar sõna veel monist.Vabadussamba elektrilahendus minevat kümne miljoni hinda.Kas see on üks viis reformeritel kuidas oma partei võlgu kinni taguda?
Lõpetuseks mõne reaga suurest kunstist: Austraalias on tõusnud orbiidile kolmeaastane Aelita,keda hüütakse "Väike-Picasso".Olevat ju vana Pikasoo ise väitnud:mul kulub neli aastat,et õppida maalima nagu Raphael ning terve elu,et õppida maalima nagu laps!
Tolle latsekese pilte olla müüdud juba mitme miljoni dollari eest, ta kukkus maalima juba üheksakuuselt ning kaheaastaselt viidi ta pildid juba Melbourne,i galeriisse.
Olge kreatiivsed ning loomingulised igas asendis!
Mind kutsuti homseks senjooride kohvilauda.Ajakirjanike Liidu seenioride kluppi.Ja nädala pärast loomaaia-ööle.Turovski patsiente öistes oludes kaema.Vastasin,et tulen kui jooksma ei pea-olen kui üks vana kilpkonn. Näis-näis.
Sama diil juhtub hommegi,kui pean olema ühel ajal kolmes kohas.Ka Soome Instituudis näituse avajaistel ning Impressum-clubis.
Muideks,Beritit ja Eesti pavilloni Expol vaatas ühel õhtul Soome president Tarja Halonen.Ja jäi väga rahule.
väsimatult teie
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment