Saturday, June 12, 2010

EestiPoiss

Eilset kolumni sõjakas meeleolus punkteerinud, alustaks täna hoopis rahulikumal lainel.Mis on abielu? Mehe poolt abi,naise poolt elu nagu minu näite varal selgub. Mina olen invapensokana põhiline raha maaletooja-linnalähedale maale seega.Kuna Masu on Liiza osa suutnud kahandada miinimumini.Seega saame opereerida kuus ilmselt koguniste kuuetuhandelise kroonide varuga. Seejuures neljatuhandeline osa minult.Mis tähendab seda,et mõnegi kuu järsu kulukasvu juures osutub füüri väljapritsimine võimatuks-praegu ootavad tasumist kahesajakroonine maja veearve ning kolmesajane liikluskindlustus-auto lõbustusmaks. Nentides tõika,mitte kurtes-osutusid auto uus esiklaas ja eilne tehnoülevaatus parajaks pauguks.
Kusjuures taas oli asjatamise-managementi sooritades mehe poolt abi-mina ju päevi roolis ei veeda. Aga pappi siiski napib. Mis näitab, et Stenbocki poiste arvutused elatismiinimumi nelja tuhande ja 350 eegu suuruses summas ühe koonu pihta rebenevad igast otsast.Pigem olen päri pangaisa Lipstükiga,kes väitis meedias,et tema tuleb lahedalt välja viie tuhhiga. Aga ei täpsustanud,kas nädalas,päevas või tunnis? Sest oli ju pärast tuvastatud,et julge väljaütlemisega mehikese kasutada on kuu jooksul tervelt 120 tuhat eeku.Mida oligi tarvis tõestada-MOTT. Ahh,rääkigem pigem asjast,mis tost rahast heietada. Ütles ju mo kadund Narva-Jõesuu vanaemake ikka:ega raha ole mind saand,mina olen raha saand!
Vat uurijail on selgunud,et pornot kaevad meelsamini nood vabad, mitteabielulised meeskodanikud. Detailidesse pole mõtet kaevudagi, kõnelgem hoopis asjast. Voodirindel ehk suguelus on tegijate top-5 järjestuse tipus kunstnikud.
Nemad on leidlikumad, ka pühenduvat piigade eelsoojendusele 100 %. Tublile teisele kohale platseerusid ehitajad. Nende voodioskused olevat lausa hinnatavad. Kolmandale auhinnalisele kohale trügisid veoautojuhid ja mehaanikud,kelle edu pandiks olid usinad eelmängud ning asjalik-põhjalik keelekäsitlus.Oraal,noh. Neljandaks jäid väikettevõtjad,kel plussiks suur seksleludega katsetamise huvi.Ja viiendad olid pingereas insenerid ja arhitektid,kelledele pakkusid pinget igasugu voodirõõmude elektrimänguasjad. Voodisportlaste edetabeli lõpupoole paigutusid pritsimehed ja mendid ning siis müügimehed. Aga punase laterna rollis särasid hoopiski patsiga poisid, need IT mehed, kellede ainsaks plusspointiks oligi vaid mõnuslahe aktijärgne kudrutamine partnerinnaga.
Nomidawärki,mehepojad! Aga kuhu jäävad eelsoojendused ja erilahenduste otsingud,vajalik keelekasutuse-oskus?
Harige end,te õnnetud. Muidu jääbki nii,et innovaatikat suudate rakendada vaid alkopiiranguist möödahiilinguil.
Mede kilulinna prügitatud uulitsaile on tekkinud südasuvised jõuluvanad,kes transparentidel kannavad hüüdlauseid promomaks alkorendi-võimalusi. Uusim trend on,et leiad internetist alkoholi renti pakkuva firma ja helistad. Laekub kohale alkokuller,kes ulatab lepingu laenuks saadud käraka tagastamise kohta.Paned käe alla,annad vajaliku pandisumma,haarad putli või kasti ja eemaldud kiirel sanmmul.Konks on selles,et tagastamistähtajaks on määratud hommikune enne-kella-kümnene aeg,mistõttu sa ei saagi veel ampulli poest kätte. Ja nii kaovad võetud kohustuse otsad vette.
On ka teine võimalus hiilida vasakule alkomüügipiirangust:tellid cateringi.Ettevõtja,kes katab su laua kas õlleresti või Bisquit-konjaabliga.Juurde sobiv küpsiseke ehk võileib.Seadusepügalakene täidetud-catering pakutud. Mina küsiks:aga kuhu jääb lubatud Katjakene? Nii ongi innovaatilistel ärikatel veel arenguruumi küllaga.
Põlluminister,too Helir Valdor Seeder alustas rasket võitlust tuuleveskitega. Kutsus Partsu Juhani välja,et too keelustaks alkomüügi tanklais ja maakauplustes.Viimased vinguvad juba vastugi: kohe kipub vohama salaalkohol ning maapoed jäävat jänni-viina najal enamus täna püstijääjaist veel hingitsevatki.Ka on kuulda hääli: tõstke veelgi alkoaktsiisi.Pigem tuleks tugevdada kontrolli Narva jõge ületavate voolikute suhtes,mis salaspirtovichit meie maale vulistavad.
Ka Statoili emme Kai Realo pistis vinguma: miks just meid sedasi vaenatakse? Meie oleme tublid ja müüme pelgalt leebet alkoholi,eks väntsutage kange käraka pakkujaid!
Esiteks,olen ikka näinud puhast Wabariigi walget kuningriigis teeserval,lausa külmikuist välja piilumas.
Ja teiseks: tunamullu tunnistas sama Norra kütusehiiu esindaja aastalõpul, et suurima tulu teenis tanklakett just õllemüügist.Minu küsimus-kas polnuks siis mõttekam hinnalise bensujaamavõrgustiku asemel katta kogu Maarjamaa Statoili õllekioskite ämblikuvõrguga?
Eimingeid karme keskkonnanõudeid ega erilisi tuletõrje-eeskirju.
Olge taibukad ja arenemisvõimelised kui olete võtnud südameasjaks alkoholi levitamise elanike laiade massi hulgas!
väsimatute lehvitustega
teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment